پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۲:۳۰

کشف پروتئینهای بازسازی سلولهای قلب

کشف پروتئینهای بازسازی سلولهای قلب

دانشمندان آمریکایی ترکیبی پروتئینی را کشف کردند که می تواند فرایند برنامه ریزی دوباره بعضی از سلولهای کاردیومیوسیت قلب را فعال کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این کشف می تواند در بازسازی دوباره بخشهای پوسیده قلب آسیب دیده از سکته نقش مهمی ایفا کند.

دانشمندان موسسه بیماریهای قلبی عروقی سانفرانسیسکو که نتایج یافته های خود را در مجله نیچر منتشر کرده اند سه پروتئین را کشف کردند که سلولهای مزودرم یک موش را به سلولهای قلبی تبدیل کردند.

این پروتئینها شامل دو فاکتور رونویسی به نامهای Gata4 و Tbx5 و یک پروتئین قلبی با عنوان Baf60c هستند.

به گفته این محققان، مکانیزم بازسازی و برنامه ریزی دوباره سلولهای قلب از نظر تئوری در انسان نیز می تواند وجود داشته باشد و درصورتی که از نظر تجربی نیز بتواند به نتایج مثبتی دست یابد گامی مهم در ترمیم ماهیچه های آسیب دیده قلب خواهد بود. 

کد خبر 868200

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha