به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان مکی با اعلام این خبر افزود: در پلاک های آبی جدید کدپستی نیز درج می شود.
وی به جمع آوری و برخورد با تبلیغات شهری غیر قانونی اشاره کرد و گفت: نصب برچسبهای تبلیغاتی بر در و دیوار شهر تخلف محسوب شده و با آنها برخورد می شود.
مسئول اداره زیباسازی منطقه هشت به استفاده از دستگاه «واترجیت» به منظور جمع آوری برچسب های تبلیغاتی اشاره کرد و افزود: سازمان زیباسازی با هر نوع تبلیغات در خارج از ملک شخصی و واحدهای صنفی برخورد قانونی می کند.
مکی گفت: نصب تابلوهای تبلیغاتی نیز باید به صورت افقی و در محدوده ملک شخصی صورت بگیرد.
مسئول اداره زیباسازی منطقه هشت در ادامه به اقدامات این اداره در اجرای طرح استقبال از بهار اشاره کرد و افزود: رنگ آمیزی تمامی المانهای شهری در سطح پارکها و معابر عمومی، اجرای طرح تجمیع تابلوهای اضافی و فاقد مجوز، ایجاد فضای سبز عمودی، از بین بردن آلودگی های بعدی و... از جمله برنامه های منطقه هشت در اجرای یک ماهه این طرح بود.
مکی همچنین از اجرای طرح نقاشی دیواری در جهت زیباسازی و شادابی شهر خبر داد و گفت: نقاشی های دیواری به صورت تصاویر مختلف و اعتباری بالغ بر 180 میلیون تومان انجام می شود.
نظر شما