پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۹:۴۹

آیت الله طبرسی:

دولت توجه بیشتری به مناطق محروم شرق مازندران داشته باشد

دولت توجه بیشتری به مناطق محروم شرق مازندران داشته باشد

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در مازندران با تقدیر از تلاشهای دولت در کمک به مناطق محروم گفت: دولت نهم توجه بیشتری به مناطق محروم شرق مازندران داشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر درساری، آیت الله نورالله طبرسی شامگاه دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان نکا که با حضور مدیران دستگاه های اجرایی و شهرستان در روستای سوچلما بخش محروم هزار جریب برگزار شد، با اشاره به وجود مشکلات کشاورزی دربخش روستایی اظهار داشت: علاج کشاورزی منطقه، حفظ مزارع است که باید در این راستا آفت زدایی مناسب و کودرسانی به کشاورزان منطقه مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: بهسازی راه، آب، کشاورزی، جاده، آمبولانس از مهمترین مشکلات روستاهای هزارجریب نکا بوده که مسئولان استانی باید با دقت بیشتری بر این مسائل زوم شده و با راهکارهای مناسب، راه پیشرفت امور در روستاها را فراهم کنند.

طبرسی با برشمردن مشکلات بخش هزارجریب نکا اظهار داشت: در بخش راه و ترابری، نیازمند گوشواره برای پل ولامده و چمازده بوده و همچنین جاده سازی روستاهای اسماعیل محله، شیرکلا، برما و نوده باید در اسرع وقت حل شود.

فرماندار نکا نیز بیان داشت: بهسازی دامداری و افزایش دام در هزارجریب از نیازهای اساسی است که باید توسط مسئولان امر در این راستا دقت توجه بیشتری اعمال شود.

ابراهیم آزادی کناری با اشاره به تحولات عظیم در بخش آب روستایی خاطرنشان کرد: توجه دولت نهم به روستا موجب شده که از سال 84 تاکنون اعتبارات آب روستایی به نکا تقریبا پنج برابر شده و از پنج میلیارد تومان به 29 میلیارد تومان افزایش یافته است.

فرماندار نکا یادآور شد: با افتتاح مجتمع آبرسانی ارم و آبدهی مناسب آن مشکل آب آشامیدنی 17 روستای منطقه مرتفع خواهد شد.

آزادی ادامه داد: فرسوده شدن لوله های آب روستایی نیز یکی از مشکلات روستاها بوده که در همین راستا 15 کیلومتر از لوله های فرسوده با همکاری آب روستایی مرمت خواهد شد.

وی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) نکا آمادگی ارائه تسهیلات 30 میلیون تومانی برای دامداری کوچک بوده که با موافقت سازمان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی این مهم در سطح چهار هکتار از اراضی روستای ولامده عملیاتی خواهد شد.

کد خبر 868634

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha