به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباس نیاوند صبح سه شنبه در جمع مدیران استان افزود: همچنین 95 درصد مصوبات دور اول سفر هیئت دولت به استان عملیاتی شد و روند اجرای این مصوبات در استان مطلوب است.
وی اظهار داشت: در مجموع بیش از 53 هزار میلیارد ریال تسهیلات اعتباری، بانکی و عمرانی برای مصوبات دو سفر هیئت دولت به استان تخصیص یافته است.
به گفته نیاوند، از این شمار 24 هزار میلیارد ریال مربوط به مصوبات سفر اول بوده که در بخش عمرانی و تسهیلات و بقیه مربوط به سفر دوم هیئت دولت به استان است که رویکرد مناسبی برای توسعه زیرساختها در استان فراهم کرده است.
معاون برنامه ریزی استاندار گلستان بیان داشت: تعداد مراکز آموزش عالی استان به 36 مرکز، تعداد دانشجویان به بیش از 50 هزار نفر افزایش یافته و 11 مرکز دانشگاه پیام نور در استان ایجاد شده است.
سفر دوم هئیت دولت به گلستان اردیبهشت ماه سال گذشته انجام شد.
نظر شما