به گزارش خبرگزاری مهر، در پی تلاشهای یک ساله منطقه 22 در اجرای طرح جامعه ایمن در شهر تهران که به ابتکار شهردار تهران به عنوان نخستین ابر شهر و پایتخت در جهان با تشکیل شورای سیاستگذاری جامعه ایمن شهر تهران آغاز و در منطقه 22، کمیته راهبری جامعه ایمن به عنوان منطقه پایلوت به ریاست شهردار منطقه و با عضویت تمامی نهادهای مسئول تشکیل شد.
منطقه 22 در طی دو مرحله در اردیبهشت و مهرماه 1387 مورد بازدید کارشناسان سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت و پس از تایید توسط آنها مقرر شد که این منطقه به طرح جهانی جامعه ایمن بپیوندد.
تاکنون چندین طرح و برنامه از جمله مطالعات آماری حوادث منطقه، تکمیل چک لیست ایمنی مدارس و معابر عمومی، بوستانها و... اجرا و برنامه (شناسایی خطرات زیست محیطی) از سوی جامعه ایمن منطقه بررسی و پیشنهاد شده است.همچنین در سال 1387 با همکاری تمامی نهادهای مسئول و بخشهای مردمی نسبت به ترویج فرهنگ ایمنی و شهر نشینی در سطح منطقه اقدام شده که منجر به کاهش حوادث و خسارت ناشی از آن شد.
مهندس کریمیان شهردار منطقه 22 در مراسم اخذ تاییدیه عضویت جامعه ایمن از سازمان بهداشت جهانی ضمن معرفی طرح جامعه ایمن و ارایه گزارش روند اجرای آن در منطقه توضیحاتی را ارایه داد و موفقیت آن را مرهون همکاری های بین بخشی کلیه سازمان ها و ارگان های منطقه دانست.
وی از مشارکت معنادار شهروندان به عنوان نقطه عطف طرح یاد کرد که باعث شد مجموعه این اقدامات در مدت کوتاهی نتیجه دهد و موجبات شگفتی کارشناسان سازمان بهداشت جهانی را در پی داشته باشد.
به گفته کریمیان تمامی پروژه های منطقه 22 بر حسب شاخصهای جامعه ایمن طراحی و اجرا خواهد شد.
در بخش دیگری از این مراسم دکتر "بوهنر یکسون" ضمن ابراز خشنودی از حضور مجدد در تهران و نیز موفقیت منطقه 22 در اخذ تاییدیه در مدت کوتاه اظهارداشت: گزارش ارائه شده توسط منطقه 22 یکی از بهترین مواردی است که تاکنون دریافت داشته ام و این گزارش می تواند الگوی مناسبی برای دیگر مناطق و شهرها باشد.
وی ادامه داد: همه می توانند به عنوان نمایندگان سازمان بهداشت جهانی جهت کاهش حوادث با یگدیگر مشارکت داشته باشند.
وی در ادامه نامه سازمان بهداشت جهانی را خطاب به شهردار و شهروندان منطقه 22 قرائت کرد که در قسمتی از آن به دستیابی منطقه 22 به استانداردهای جدید مبتنی بر شاخص های جامعه ایمن اشاره داشت و خواست تا از تجارب منطقه 22 در کنفرانس جهانی جامعه ایمن استفاده شود.
در بخش پایانی این مراسم هم لوح جهانی جامعه ایمن به منطقه 22 اهدا شد.
نظر شما