پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۰۹

طرح توسعه و عمران ناحیه جنوب غربی خراسان رضوی تصویب شد

مشهد - خبرگزاری مهر: طرح توسعه و عمران (جامع) ناحیه جنوب غربی خراسان رضوی با ارائه مشاور به کارگروه تخصصی معماری و شهرسازی مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد سعید حسین پور معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ظهر پنجشنبه در جلسه کارگروه مسکن و شهرسازی استان گفت: این طرح 9 شهرستان جنوب غربی استان را شامل می شود.

معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: مطالعات طرح جامع ناحیه جنوب غربی خراسان رضوی که در چهار مرحله بررسی منطقه ای، بررسی و شناخت وضع موجود ناحیه، تجزیه و تحلیل و استنتاج از بررسی های وضع موجود و تهیه طرح ها و برنامه های عمرانی ناحیه انجام شده است، راهگشای تحقق تمامی طرح های ناحیه ای باشد و امکان شناخت امکانات بالقوه و بالفعل را فراهم آورد.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی برای توسعه زیستگاه های انسانی از دیدگاه مطالعات علمی، بدون در نظر داشتن محدوده منطقه ای و هویت و شعاع عملکردی سکونتگاه ها و مراکز فعالیتی از ابعاد و مفاهیم منطقی و اصولی برخوردار نمی شود، افزود: در طرح جامع، شناخت پتانسیل ها و محدودیت های منطقه ای با در نظر گرفتن اولویت برنامه ریزی های توسعه نقاط جمعیتی واقع در آن منطقه، مورد توجه قرار می گیرد.

حسین پور طرح های ناحیه ای را به عنوان حد واسط طرح های منطقه ای و نقاط زیستی عنوان کرد و ادامه داد: این طرح ها ضمن ارائه سیمای دقیقی از توان و نیز کمبودهای محدوده سیاسی اداری حوزه شهرستان های موجود در ناحیه و امکان منطقی و اصولی، توسعه نقاط جمعیتی آن را با توجه به شرایط محیطی، ویژگی های جمعیتی و اقتصادی و نیز سیاست ها و برنامه ریزی های ملی- منطقه ای مدنظر قرار می دهند.

وی با بیان اینکه طرح های جامع، زمینه های تعادل توسعه بین نقاط شهری و روستایی را از طریق تامین امکانات خدماتی و معشیتی فراهم می آورد، گفت: ایجاد چنین تعادلی، ضمن افزایش توان بخش های مختلف اقتصادی، می تواند چاره ساز معضل مهاجرت باشد و الگوی توسعه فیزیکی و شکل گیری کالبدی نقاط شهری و روستایی را تضمین کند.

طرح جامع ناحیه جنوب غربی خراسان رضوی براساس آخرین نتایج سرشماری سال 1385 و آخرین تقسیمات سیاسی استان در سال 87 تدوین شده است.

کد خبر 870009

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha