پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۹:۰۹

یک گاو در قزوین سه قلو زایید

یک گاو در قزوین سه قلو زایید

قزوین - خبرگزاری مهر: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از پدیده نادر سه قلو زایی یک راس گاو در روستای "آخربند" قزوین خبر داد.

ناطق معین الدین در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: این گاو از نژاد هلشتاین است که در زایش خود سه گوساله گاو را به دنیا آورده است.

وی افزود: با توجه به اینکه دوقلوزایی برای گاو شیری با نسبتی بین 2.5 تا 5.8 درصد در بین زایش‌های گاو شیری گزارش شده است، وقوع سه قلوزایی در گاو‌های شیری بسیار نادر بوده و نسبت آن یک به 105 هزار است.

معین الدین یادآور شد: زایش این گاو به لحاظ ماده بودن هر سه قلو از اهمیت خاصی برخوردار است و مسئله فری مارتین (ناباروری) در این پدیده نادر وجود ندارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: وزن این گوساله‌ها 29، 30 و 31 کیلوگرم است و هرسه گوساله نیزسالم و سرحال هستند.

محمد کریمیانها صاحب این گاو که از این سه قلو زایی خرسند است یک واحد صنعتی پرورش گاو شیری به ظرفیت 60 رأس در روستای آجربند از توابع شهرستان قزوین دارد.


 

کد خبر 870513

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha