محمدرضا مشهدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در سه ماهه سوم سال گذشته وزارت بهداشت بخشنامه ای را صادر کرد مبنی بر پرداخت هزینه پمپهای تزریق دسفرال از سوی بیمه ها که متاسفانه این بخشنامه در برخی از شهرها به صورت کامل اجرایی نشده است.
پمپ تزریق داروی دسفرال از مهمترین تجهیزات پزشکی مورد نیاز بیماران تالاسمی است که در طول شبانه روز می بایست نسبت به تزریق داروی خود از این پمپها استفاده کنند.
مشهدی با اشاره به توافق وزارتخانه های بهداشت و رفاه در خصوص پرداخت هزینه خرید پمپهای تزریق دسفرال از سوی بیمه ها به بیماران تالاسمی افزود: با توجه به اینکه هیچ سقفی برای پرداخت هزینه خرید این پمپها اعمال نشده است، بیماران می توانند از نوع مرغوب آن استفاده کنند.
رئیس هیئت مدیره انجمن تالاسمی ایران در عین حال با عنوان این مطلب که هزینه تهیه نوع مرغوب پمپهای تزریق دسفرال 550 هزار تومان است گفت: رقمی که بیمه ها برای این پمپها پرداخت می کنند بین 150 تا 300 هزار تومان است.
مشهدی با تاکید بر اینکه نوع ایرانی این پمپها عمر مفید کمتر داشته و کیفیت جالبی ندارد افزود: با توجه به اینکه پمپهای تزریق دسفرال به صورت شبانه روز به بیمار وصل است، بنابراین اگر از کیفیت لازم برخوردار نباشند تزریق دارو به صورت نیمه کاره مانده و بیمار دچار مشکل می شود.
رئیس هیئت مدیره انجمن تالاسمی ایران از تهیه 3000 پمپ تزریق دسفرال طی سه سال گذشته توسط این انجمن خبر داد و گفت: این پمپها از نوع ایتالیایی و درجه دو است که انجمن توانسته تهیه و در اختیار بیماران تالاسمی قرار دهد.
نظر شما