پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۸:۳۴

ودادی "خشم" را مقابل دوربین می‌برد

ودادی "خشم" را مقابل دوربین می‌برد

فیلم پلیسی حادثه‌ای "خشم" به کارگردانی مهدی ودادی و تهیه‌کنندگی ناجی‌هنر به زودی تولید می‌شود.

مهدی ودادی درباره این فیلم سینمایی به خبرنگار مهر گفت: فیلمنامه "خشم" را در فضایی پلیسی حادثه‌ای نوشته‌ام. داستان درباره مردی است که محکوم به مرگ شده و 100 دقیقه پایانی عمرش را می‌گذراند. فیلم در تهران فیلمبرداری می‌شود و از بازیگران حرفه‌ای استفاده می‌کنم.

ودادی درباره‌علاقه به گونه پلیسی گفت: قصه‌های پرتعلیق و جذاب را دوست دارم و تجربه کردن در این گونه که دشواری‌های خاص دارد، برایم جالب است. امیدوارم "خشم" تجربه‌ای قابل قبول باشد.

وی درباره وضعیت فیلم به نمایش درنیامده "پسران مهتاب" گفت: مشکل نمایش این فیلم هنوز حل نشده است. درخواست‌هایی داده‌ایم و امیدواریم دوستان وزارت ارشاد با نمایش عمومی این فیلم موافقت کنند.

ودادی مجموعه "هویت" و فیلم‌های سینمایی "بیا با من" و "ستاره‌های سربی" را کارگردانی کرده و فیلم تلویزیونی "راز یک پروانه" را در نوبت پخش دارد.

کد خبر 870987

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha