به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا درویشی و هوشنگ جاوید در واکنش به وضعیت شوقعلی رئیسی، از مناقب خوانان با سابقه استان فارس، از مسئولان وزارت ارشاد خواستند تا به وضعیت این هنرمند رسیدگی شود.
شوقعلی رئیسی (عارف) از چند هفته قبل در یکی از بیمارستان های استان فارس بستری شده و به دلیل مشکلات مالی و عدم توانایی در پرداخت هزینه های درمانی و معیشتی در وضعیت نا مطلوبی به سر می برد.
هوشنگ جاوید درباره این خبر به مهر گفت : حدود 2 هفته قبل از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اقلید فارس تماسی با من گرفته شد تا در مورد"شوقعلی رئیسی (عارف)" که از مناقب خوانان مهم ایران است سوالاتی بکنند.مسئولی که در این باره تماس گرفته بود می گفت خانواده رئیسی به اداره ارشاد شهرستان اقلید مراجعه کرده اند و خواستار پیگیری پرونده طرح تکریم وی هستند .
وی در ادامه افزود : رئیسی یکی از تنها بازماندگان اصناف هنرهای آئینی مانند منقبت خوانی ، سحری خوانی ،منظومه خوانی ، مناجات خوانی و حماسه خوانی است که به نوعی معتبرترین سند زنده نغمه گری های دینی مذهبی استان فارس و ایران به حساب می آید.رئیسی تا کنون در 14 جشنواره موسیقی شرکت کرده که همواره جزو برگزیدگان بوده و متاسفانه ایشان نیز مانند بسیاری از هنرمندان مناطق مختلف کشورمان از نظر مالی وضعیت مناسبی ندارد.
جاوید همچنین افزود : من در واکنش به این اتفاق نامه ای را خطاب به مسئولان ارشاد نوشتم که امیدوارم موثر واقع شود؛ اما باید توجه داشت که ما در سال های گذشته بسیاری از این شخصیت های ارزشمند فرهنگی را درعین بی توجهی مسئولان از دست داده ایم و.طرح تکریم تنها موردی است که امکان کمک مالی به این هنرمندان محلی را آن هم به صورت مستمری ماهیانه بین 90 تا 120 هزار تومان فراهم کرده است که باید همین مبلغ اندک هم از سرمایه هایی چون رئیسی دریغ نشود.
محمدرضا درویشی در بخشی از نامه اش خطاب به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان اقلید چنین نوشته است :" شوقعلی رئیسی(عارف) از راویان مهم فرهنگ آوازی این سرزمین است که در سال 86 در جشنواره موسیقی حماسی ایران(به دبیری اینجانب) شرکت نموده و مورد تقدیر استادان موسیقی ایران قرار گرفته است. هر کمکی به نامبرده کمک به فرهنگ و هنر این سرزمین محسوب می شود ..."
نظر شما