پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۱۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۲:۵۶

طی چند سال اخیر؛

فعالیتهای فرهنگی در خراسان رضوی 2.5 برابر رشد داشت

فعالیتهای فرهنگی در خراسان رضوی 2.5 برابر رشد داشت

مشهد - خبرگزاری مهر: استاندار خراسان رضوی گفت: توسعه فضاهای فیزیکی و فعالیتهای فرهنگی طی چند سال اخیر بیش از 2.5 برابر رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدجواد محمدی زاده صبح یکشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به پیشرفت های استان در حوزه های کشاورزی، دامپروری، گردشگری، صنعت، معدن و خدمات، افزود: خراسان رضوی در بسیاری از این حوزه ها جزء استان های پیشتاز در کشور بوده است.

استاندار خراسان رضوی به پیشرفت های حوزه فرهنگ اشاره کرد و تصریح کرد: توسعه فضاهای فیزیکی و فعالیت های فرهنگی طی چند سال اخیر بیش از 5/2 برابر رشد داشته است.

وی گفت: علاوه بر توسعه فضای فیزیکی دانشگاه های اصلی استان در شهرستان ها نیز شاهد رشد تعداد دانشجو و دوره های آموزشی در دانشگاه های پیام نور، صنعت و معدن و جامع علمی کاربردی بودیم.

محمدی زاده پیشرفت مطالعات و اقدامات اولیه کریدور علم و فناوری رضوی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در حوزه مدیریت شهری نیز با تعامل مناسب میان شوراها، دولت، شهرداری ها و مردم اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی شتاب فعالیت ها، ورود منابع و امکانات وارد شده به استان، توجه به طرح های زیرساختی تکمیل پروژه های ناتمام و توجه به مناطق محروم را نسبت به گذشته بی نظیر عنوان کرد و افزود: این پیشرفت ها در سایه همدلی همه مسئولان، مردم، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، پایبندی بر ارزش ها و بنیان های فکری اسلامی و ارتباط نزدیک و فعال با روحانیت معظم حاصل شد.

آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی و نماینده ولی فقیه درخراسان نیز در این دیدار طی سخنانی به بیان نقش عملکرد مسئولان نظام در خدمت به مردم پرداخت.

کد خبر 871296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha