به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی عرب 48، "اسماعیل هنیه" با سخنرانی در هفتمین کنفرانس فلسطینی در اروپا که در شهر میلان برگزار شد، اعزام کمیته حقیقت یاب به غزه برای آگاهی از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در جنگ 22 روزه غزه را خواستار شد.
وی که از طریق ویدئو کنفرانس سخنرانی می کرد، از نهادهای حقوقی در اروپا خواست که برای آگاهی از جنایات جنگی ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی در جنگ غزه و محاکمه عاملان آن در دادگاه های بین المللی، کمیته حقیقت یابی را به این منطقه اعزام کنند.
هنیه در ادامه بر ضرورت تاسیس موزه هایی در کشورهایی اروپایی به منظور ارائه سند و مدرک جنایات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
وی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه قدس در معرض خطری شدیدتر از اشغال آن مواجه است، تصریح کرد: یهودی سازی قدس و شهرک سازی در آن نیازمند نهضت عربی و جهانی برای حمایت از این شهر و ساکنان آن است.
نخست وزیر دولت منتخب فلسطین در ادامه بر ضرورت دفاع از قدس و مقدسات آن تاکید کرد.
وی همچنین بر تمایل دولت منتخب فلسطین برای پایان بخشیدن به اختلافات داخلی در نوارغزه و کرانه باختری تاکید کرد و بازسازی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) را خواستار شد.
هنیه در ادامه با اعلام اینکه حماس خواهان گفتگو با کشورهای عربی و توسعه روابط با آنها است از کشورهای عربی خواست که نام این جنبش را از فهرست سازمان های تروریستی حذف کنند.
در بیانیه پایانی این کنفرانس فلسطینی که در شهر "میلان" ایتالیا تحت عنوان "حق بازگشت حقی غیر قابل چشم پوشی است" برگزار شد، بر پایبندی فلسطینی های ساکن اروپا به وحدت ملی، استفاده از مکانیسم گفتگو برای حل و فصل مشکلات داخلی فلسطین با هدف حمایت از آرمان های فلسطینی و جلوگیری از دخالت های خارجی و تاکید بر حق بازگشت آوارگان فلسطینی تاکید شده است.
نظر شما