پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۱:۰۱

نخستین شهرک حمل و نقل آذربایجان غربی احداث می شود

نخستین شهرک حمل و نقل آذربایجان غربی احداث می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیرکل پایانه های آذربایجان غربی از راه اندازی نخستین شهرک حمل و نقل استان در شهرستان خوی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در خوی، باب طالبی صبح دوشنبه در جلسه بررسی روند احداث این شهرک در شهرستان خوی افزود: این طرح شامل 15 سامانه حمل و نقل کامیون است که در سه هکتار از اراضی منابع ملی در نزدیکی کارخانه سیمان خوی احداث خواهد شد.

وی ادامه داد: ساماندهی حمل و نقل بار و جابجایی محصولات کارخانه سیمان خوی به داخل و خارج از کشور از جمله اهداف احداث و راه اندازی این شهرک است.

طالبی ادامه داد: عملیات احداث این شهرک در روزهای آتی با چهل میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوص آغاز می شود و تا شش ماه آینده با بهره برداری از آن به صورت مستقیم برای بیش از صد نفر شغل ایجاد خواهد شد.

اولین شبکه وب کیوسک مسافری آذربایجان غربی در خوی راه اندازی می شود

فرماندار خوی هم در این جلسه با اشاره به راه اندازی کارخانه سیمان خوی در آینده ای نزدیک بر تسریع در احداث شهرک حمل و نقل تاکید کرد.

ابراهیم محمدلو از راه اندازی اولین شبکه وب کیوسک مسافری استان در خوی خبر داد و بیان داشت: این وب کیوسک برای تهیه دائمی بلیت مسافرت به تمام نقاط کشور از طریق شبکه اینترنتی و بدون مراجعه به پایانه در سه نقطه شهر خوی ایجاد می شود.

کد خبر 872057

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha