به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، پرویز اوسطی عصر روز گذشته و در جریان بازدید خبرنگاران رسانه های جمعی استان از پروژه های جهاد کشاورزی این شهرستان اظهار داشت: با توجه به اقدامات صورت گرفته در طول برنامه چهارم توسعه کشور ضریب مکانیزاسیون در میان کشاورزان این شهرستان به بیش از 1.2 اسب بخار افزایش یافته است.
وی ادامه داد: ضریب مکانیزاسیون کشاورزی شهرستان قروه در ابتدای برنامه چهارم توسعه هفت دهم بوده است که با توجه به تزریق ماشین آلات جدید کشت و برداشت همچنین همراهی کشاورزان این مهم در ابتدای سال جاری به 1.2 رسیده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قروه عنوان کرد: شهرستان قروه با توجه به موقعیت جغرافیایی بسیار خوبی که دارد یکی از قطب های کشاورزی در سطح استان به شمار می رود که در حال حاضر در تولید گندم، سیب زمینی و حبوبات یکی از شهرستان برتر استان به شمار می رود.
اوسطی یادآور شد: هم اکنون بیش از 15 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی در شهرستان قروه مشغول به فعالیت هستند که در بیش از 157 هزار هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان به کار تولید انواع محصولات زراعی اشتغال دارند.
وی به وضعیت تولید محصولات باغی در این شهرستان اشاره کرد و عنوان کرد: در شهرستان قروه بیش از هزار و 300 هکتار به سطح زیر کشت باغات اختصاص پیدا کرده است که باغداران این شهرستان سالانه بیش از 7 هزار تن انواع میوه تولید و روانه بازار مصرف می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قروه همچنین به وضعیت بارندگی در سال زراعی جاری در این شهرستان اشاره کرد و بیان داشت: خوشبختانه وضعیت بارندگی در سال زراعی جاری بسیار بهتر از سال قبل بوده و تاکنون به صورت متوسط بارش باران در این شهرستان به بیش از 330 میلیمتر رسیده است.
وی عنوان کرد: یکی از مهمترین نیازمندی های جهاد کشاورزی شهرستان قروه اختصاص اعتبارات ویژه برای اجرای طرح های آبخیزداری است که با توجه به اینکه این منطقه یکی از حوزه های آبخیز سفیدرود است باید از هدر رفتن آب آن به شدت جلوگیری کرد.
در ادامه این برنامه خبرنگاران رسانه های جمعی استان از چندین پروژه و طرح کشاورزی شهرستان قروه از جمله گلخانه زمزم قروه، پرورش ماهی، شرکت تبدیلی صنایع لبنی و مجتمع گاو شیری شانوره بازدید کردند.
نظر شما