به گزارش خبرگزاری مهر، در نشست ایپک که از دیروز دوشنبه آغاز شده علاوه بر شخصیتهای سرشناس آمریکایی چهره های چون "شیمون پرز" رئیس، "زیپی لیونی" رئیس حزب کادیمای رژیم صهیونیستی و برخی دیگر از چهره های این رژیم جعلی حضور دارند.
به گزارش شبکه خبری سی.ان.ان، یکی از سخنرانان نشست دیروز "شیمون پرز" بود که سخنرانی او با اعتراض مخالفان جنگ همراه شد.
شیمون پرز در این نشست با تکرار ادعاهای خود علیه ایران، مدعی شددولت ایران برای نابود کردن اسرائیل و کنترل کشورهای عرب منطقه از طریق ترور و تهدید سرمایه گذاری کرده است.
گروه مخالفان جنگ یادشده با قطع اظهارات جنگ طلبانه پرز فریاد می زدند "اگر صلح می خواهید به اشغال خاتمه بدهید"،" غزه چه شد؟".
شیمون پرز در دیدار با اعضای ایپک (کمیته روابط عمومی یهودیان آمریکا) در واشنگتن در سخنانی که بیشتر تعریف کننده نقش تل آویو در منطقه بود ایران را به حمایت از حزب الله لبنان و حماس در فلسطین به منظور ایجاد تفرقه در خاورمیانه متهم کرد.
رئیس رژیم صهیونیستی در ادامه سخنان فرافکنانه و تلاش برای منحرف کردن افکارعمومی جهان از زرادخانه مخوف سلاحهای هسته ای این رژیم برنامه هسته ای صلح آمیز ایران را تهدیدی برای اروپا، آمریکا و جهان عرب عنوان کرد.
وی اشاره ای به نحوه تعامل غرب و آمریکا با ایران نکرد.
نظر شما