پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۳۳

پیشرفت فیزیکی مجتمع دامپروری پشرت ساری 70 درصد عنوان شد

ساری - خبرگزاری مهر: بر اساس گزارش نماینده ویژه استانداری در امور مجتمع های تولیدی، مجتمع دامپروری پشرت ساری دارای 70 درصد پیشرفت فیزیکی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان جهاد کشاورزی مازندران با انتشار خبر شماره 871984  خبرگزاری مهر با عنوان "پیمانکار مجتمع دامپروری ساری خلع ید شود " عکس العمل و پاسخی ارسال کرده است.

بر اساس این گزارش، مجتمع پشرت ساری به مساحت 40 هکتار بر اساس مصوبه هیئت وزیران در دور اول سفر به استان به تصویب رسیده است لذا بر اساس اعتبارات تخصیصی و طی مراحل قانونی، مشاور جهت مکان یابی انتخاب و مکان های مختلف پیشنهاد و بر مبنای بررسی های دقیق کارشناسی منطقه پشرت ساری جهت اجرای پروژه انتخاب شد.

پس از انتخاب محل اجرای پروژه، پیمانکار مجری طرح که از قوی ترین و بزرگترین پیمانکاران کشور در رشته مربوطه بوده بر اساس تشریفات و مراحل قانونی از میان پیمانکاران متقاضی انتخاب و تاکنون مراحل ذیل اجرا و یا در حال اجرا است.

بر اساس تعهدات مندرج در متن موافقت تامه عملیات تسطیح زمین، احداث راه دسترسی به داخل مجتمع، تامین آب و اجرای شبکه توزیع، اجرای شبکه برق فشار متوسط، با توجه به اعتبارات تخصیصی سال 86 و 87 تمهیداتی شامل تسطیح زمین به میزان 100 درصد، راه دسترسی شبکه داخل مجتمع 100 درصد، برق رسانی فشار متوسط 30 درصد، حفر چاه 100 درصد انجام شده است.

بر این اساس، شروع عملیات خط انتقال آب و تامین تجهیزات مورد نیاز که موارد فوق بر اساس گزارش نماینده ویژه استانداری در امور مجتمع های تولیدی بوده  کل مجتمع دامپروری دارای 70 درصد پیشرفت فیزیکی بوده و مابقی تعهدات توسط پیمانکار در حال اجراست.

کد خبر 873126

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha