پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۱:۴۴

هواپیمای کربنی به زودی آماده پرواز تجاری می شود

هواپیمای کربنی به زودی آماده پرواز تجاری می شود

هواپیمای جت مسافربری شرکت بوئینگ که به طور کامل از الیاف کربنی ساخته شده و گنجایش حمل 300 مسافر را دارد به زودی برای اولین پرواز تجاری خود آماده می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، این هواپیمای جت محصول شرکت بوئینگ که " Boeing 787 Dreamliner " نام دارد اولین هواپیمایی است که به طور کامل از الیاف کربنی ساخته شده است.

این هواپیما که اولین بار در جولای 2007 رونمایی شد آخرین مراحل آزمایشات خود را پشت سر می گذارد. این آزمایشات شامل آزمایش مخزن سوخت، آزمایش سیستم قدرت و عملکردهای ملخ و بال هستند که با آزمایش بلند شدن از روی باند با سرعت زیاد تکمیل می شوند.

سنجش استاتیک فشار قوی ساختار هواپیما در سطح 150 درصد بیشتر از ارزشهای نرمال از دیگر آزمایشاتی که این هواپیمای مسافربری پشت سر می گذارد.

بیشترین آزمایشات انجام شده بر روی این هواپیما در مورد مواد نوآورانه ای از الیاف کربنی است که برای اولین بار در بیش از 50 درصد از قسمتهای یک هواپیما استفاده شده است.

از سویی دیگر عملکرد داخلی بخشهای سخت افزاری و نرم افزاری Boeing 787 Dreamline نیز باید آزمایش شوند.

براساس گزارش "سی نت نیوز" به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد Boeing 787 Dreamline تاکنون 57 شرکت هواپیمایی 886 درخواست خرید را قبل از عرضه تجاری این هواپیما به شرکت بوئینگ ارائه کرده اند که از این نظر این شرکت به یک رکورد دست یافته است.

کد خبر 874085

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha