به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رسمی لبنان، فیصل الداوود دبیرکل جنبش مبارزه لبنانی عربی و نماینده سابق پارلمان لبنان تاکید کرد : گزارش لارسن درباره اجرای قطعنامه 1559 جانبداری از اسرائیل است.
وی خاطر نشان کرد : نماینده سازمان ملل متحد در جهت منافع سیاسی رژیم صهیونیستی فعالیت می کند و با توصیف حزب الله و سلاح آن به عنوان چالش مستقیم در برابر حاکمیت لبنان و تهدید کننده ثبات منطقه ای،با تمام توان برای خلع سلاح مقاومت لبنان با هدف حفظ امنیت اسرائیل تلاش می کند.
داوود تاکید کرد: سخنان لارسن عاملی برای تحریک بر ضد مقاومت و سلاح آن است و وی باید بداند این سلاح مشروع و قانونی است و دولت لبنان آن را پذیرفته و ملت هم که در کنار مقاومت در عملیات آزادی جنوب قرار داشت،از آن حمایت می کند.
نماینده سابق پارلمان لبنان گفت : لارسن باید از تجاوزات مستمر اسرائیل به لبنان و نقض حاکمیت این کشور که کشف شبکه های تروریستی و خرابکاری و جاسوسی این رژیم تاکیدی بر آن است، سخن می گفت در حالی که وی این موارد را نادیده گرفت.
جریان التوحید لبنان نیز در بیانیه ای با محکوم کردن گزارش لارسن تاکید کرد این گزارش بار دیگر جانبداری لارسن از رژیم صهیونیستی را نشان داد.
در این بیانیه آمده است: لارسن بار دیگر وفاداری و سرسپردگی خود را به خط آمریکایی-صهیونیستی و جانبداری کامل خود را از اسرائیل به زیان حقوق غصب شده عربی و بی طرف نبودن وی به عنوان نماینده بین المللی را نشان داد.
در بیانیه جریان التوحید تاکید شده است : لارسن به موشکهای غیر متعارف رژیم اسرائیل که خطری برای امنیت و ثبات منطقه خاورمیانه به شمار می رود و همچنین به نقض مستمر حاکمیت لبنان از سوی این رژیم اعتنایی نکرده است.
این بیانیه، گزارش جانبدارانه لارسن را با هدف تحریک افکارعمومی لبنان و بین المللی بر ضد مخالفان دولت لبنان(جریان هشتم مارس) و به ویژه حزب الله و دادن روحیه و انگیزه به برخی از نیروهای جریان فروپاشیده 14 مارس پس از پیامدهای سیاسی منفی آزادی چهار افسر (مرتبط با پرونده ترور حریری)دانسته است.
در پایان این گزارش تاکید شد : رزمایشهایی که قرار است رژیم اسرائیل در پایان این ماه برگزار کند،امنیت و ثبات لبنان و منطقه را تهدید می کند و این گزارش به اسرائیل برای ادامه تجاوزاتش بهانه می دهد.
نماینده سازمان ملل متحد در موضوع پیگیری قطعنامه 1559 شورای امنیت با تکرار مواضع خصمانه خود بر ضد مقاومت و مقایسه غلط آن با گروههای شبه نظامی، درخواست خود برای خلع سلاح این جنبش مردمی را تکرار کرد.
لارسن دراین گزارش جانبدارانه بدون اشاره مستقیم به نام حزب الله، خلع سلاح جنبش مقاومت را یک مسئله حیاتی برای آنچه یکپارچه سازی لبنان به عنوان یک کشور دارای حاکمیت و دموکراسی خواند، عنوان کرد.
نظر شما