به گزارش خبرنگار مهر، این تمرین در شرایطی عصر شنبه در ورزشگاه شهید دستگردی برگزار شد که اکثر بازیکنان اصلی این تیم به همراه امیرقلعه نویی غایب بودند.
مجیدی ، پولادی ، منیعی و اکبری به همراه ملی پوشان استقلال در تمرین امروز حضور نداشتند و شکوری ، علیزاده ، جباری و کوشکی هم به دلیل مصدومیت همراه با بازیکنان تمرین نکردند.
در این تمرین نیز مثل روزهای گذشته به دستور مسئولان باشگاه ورود تماشاگران ممنوع بود و بیش از یکصد هوادار استقلال پشت درب اصلی ورزشگاه دستگردی به تشویق امیرقلعه نویی پرداختند. این تماشاگران شعار می دادند" تماشاگر قهرمان لیاقتش همینه ".
در شرایطی که همه اعضای کادر فنی استقلال در تمرین امروز حضور داشتند عنوان شد که امیرقلعه نویی از روز دوشنبه در این تمرینات شرکت خواهد کرد. البته باشگاه استقلال تا پایان وقت اداری امروز به قلعه نویی فرصت داده بود که برای مذاکره اعلام آمادگی کند.
نظر شما