به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد رویانیان صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: تمام خودروهای کشور باید طبق قانون دارای مجوز معاینه فنی باشند و در غیر این صورت پلیس به شدت با آنها برخورد می کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر تمام مراکز معاینه فنی از ظرفیت لازم برای ارائه خدمات برخوردار نیستند و مسئولین برای گسترش این مراکز باید چاره اندیشی کنند.
رویانیان در رابطه با از رده خارج کردن خودروهای فرسوده گفت: از سال 1384 تا به امروز 580 هزاردستگاه خودرو و50 هزار دستگاه موتورسیکلت از رده خارج شده اند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با اشاره به از رده خارج شدن اتوبوس و کامیونهای فرسوده گفت: در کشور 5 هزار اتوبوس و مینی بوس و 25 هزار کامیون داریم که سن آنها برای تردد در کشور غیر مجاز است.
وی همچنین در رابطه با تعویض پلاک موتورسیکلتها در کشور گفت: تعویض پلاک موتورسیکلتها با جدیت دنبال می شود در حال حاضر تمام موتورسیکلتهای تولیدی با پلاک ملی ارائه می شوند.
رویانیان با تهدید خواندن موتورسیکلت برای حمل و نقل کشور گفت: موتورسیکلتهای تولیدی در کشور فاقد استانداردهای لازم هستند و تعدادی از آنها آلایندگی بیشتر از اتوبوس و حتی کامیون دارند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور در رابطه با ارائه گواهینامه هوشمند گفت: از اول خرداد ماه گواهینامه های هوشمند برای رانندگان تهرانی صادر می شود و افرادی که می خواهند گواهینامه دریافت کنند به آنها گواهینامه هوشمند ارائه می شود و طی یک طرح 4 ساله تمام گواهینامه های کشور به گواهینامه هوشمند تبدیل خواهد شد.
وی اعلام کرد: با ارائه گواهینامه هوشمند حداکثر 50 درصد تخلفات راهنمایی و رانندگی کاهش خواهد یافت.
رویانیان در رابطه با معاینه فنی خودروهای پلیس گفت: تمام خودروهای نیروی انتظامی در مراکز تعمیرات نیروی انتظامی معاینه فنی دریافت می کنند.
نظر شما