۲۰ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۹:۳۷

موسوی در اراک:

بازگشت از راه امام (ره) به تحجر منجر می‌شود

بازگشت از راه امام (ره) به تحجر منجر می‌شود

میر حسین موسوی تاکید کرد : هر نوع بازگشت از راه امام (ره) به تحجر و ناکارآمدی منجر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر ، آخرین نخست وزیر جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر یکشنبه در دیدار با گروهی تحت عنوان نسل سومی های یاریگر میر حسین موسوی، در سالن شهدای 5 مرداد اراک به سخنرانی پرداخت.

میرحسین موسوی پس از تسلیت به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا(س) با اشاره به مطالعاتش پیرامون استانهای مختلف کشور ظرفیت های استان اراک در حوزه های مختلف را مورد اشاره قرار داد و گفت: بنده در 200 سال اخیر هیچ منطقه ای را ندیده ام که همچون اراک در حوزه های علمی ، فرهنگی و فلسفی این چنین فعال اندیشمندانی را به کشور تقدیم کرده باشد.

 این داوطلب دوره دهم ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود مقایسه سلوک حضرت امام خمینی (ره) با رفتار کنونی جاری در کشور را بحثی حساس و مهم توصیف کرد و گفت: خط و مسیر رفتار حضرت امام سازندگی بود و ایشان بر این اساس عظمت ایران و عزت روستائیان و تولید گران را خواستار بودند.

وی افزود: طرح موضوع جهاد سازندگی از سوی امام خمینی (ره) بر مبنای مذکور صورت گرفت و ایشان به پیشرفت و سازندگی در همه حوزه ها معتقد بودند.

نخست وزیر کشور در دوران دفاع مقدس با تاکید بر لزوم ارتقا جایگاه زنان و رفع برخی تبعیض ها علیه این قشر جامعه گفت: باید ببینیم پیگیری این مباحث در راستای سیره امام است یا طرح لایحه ای در مجلس از اساس خانواده را تهدید می کند؟

میرحسین موسوی با بیان اینکه راه امام (ره) ایستادن روی منافع و حقوق مستضعفان بوده است گفت: تمام پایه رفتار او بر این اساس بنا شده بود و بر همین مبنا و با تکیه بر فضیلت های بزرگ انسانی بود که حماسه بی نظیر دفاع مقدس متولد شد. آیا حضرت امام به مستضعفین قول پول، هندوانه یا سیب زمینی را داده بود که آنگونه با شرافت به دفاع از کشورشان پرداختند؟

 موسوی ادامه داد: آیا واقعا می توان شرایط کنونی کشور را با اندیشه های حضرت امام مقایسه کنیم. در واقع چه کسی پاسخگوی اجرای ناقص اصل 44 است که در کنار محصولات برجای مانده کشاورزان در مقابل واردات گسترده کالا از آمریکای لاتین، آفریقا و چین  به بیکاری وسیع کارگران ما منجر شده است؟

 موسوی  تاکید کرد: آری خط امام مهم است اما مهمتر این است که ما چگونه از آن در بخش های مختلف کشور استفاده کنیم. نباید از یاد ببریم که ایشان بر این موضوع که بیگانگان بر بازارهای ما حاکم شوند بسیار حساس بوده اند.

وی پرسید آیا با صرف نزدیک به 300 میلیارد دلار در حال حاضر وضعیت اقتصادی ما خوب است و وابستگی مان در این حوزه ها به دیگران را کم کرده ایم یا اینکه تمام اقتصاد ما در اختیار بیگانگان است ؟

 موسوی در ادامه گفت: آیا نگاه امام با از بین بردن سازمانهای خدمتگزار همچون سازمان مدیریت که از جمله میراث مدنیت کشور ماست همخوان است؟ اینکه با عنوان صهیونیستی بودن و توطئه آمریکا خواندن چنین مجموعه هایی آنها را از بین ببریم از چه اندیشه ای سرچشمه می گیرد؟ واقعیت این است که ما باید از این دستگاهها حمایت کنیم و آنها را گسترش دهیم نه این که آنها را از بین ببریم.

وی با ذکر خاطره ای از امام خمینی در دوران وزارت خارجه خود از حساسیت ایشان بر لزوم حفظ عزت کشور در عرصه های بین المللی سخن گفت و حضور محمود احمدی نژاد در نشست سوئیس را مورد  انتقاد قرار داد.

میرحسین موسوی  تاکید کرد: من یک خط امامی هستم و از این خط دفاع می کنم. به این خط در تمام زمینه ها اعتقاد دارم و بر آن ایستاده ام. ضمن آنکه معتقدم رهبر ما هم خط امامی است و همان راه را طی می کند.

وی تصریح کرد: هر نوع برگشت از این نوع نگاه به تحجر و ناکارآمدی منجر می شود. ماباید این خط را احیا کرده و بر روی آن بایستیم.

به گزارش خبرنگار مهر میر حسین موسوی تا ساعاتی دیگر با حضور در شهر ساوه در جمع مردم این شهر سخنرانی  خواهد کرد.

کد خبر 875827

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha