پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۵:۴۴

احیای بازی‌های بومی و محلی آذربایجان شرقی

احیای بازی‌های بومی و محلی آذربایجان شرقی

تبریز - خبرگزاری مهر: مدیر کل تربیت بدنی آذربایجان شرقی از اجرای طرح احیای بازی‌های بومی و محلی این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، غلامحسین فخاری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: احیا و ترویج ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی و محلی با رویکرد فرهنگی در دستور کار این اداره کل قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: ایجاد فرصت‌های برابر در بخش ورزش و فراهم کردن زمینه مناسب برای جذب مشارکت همه اقشار جامعه در فعالیت‌های ورزشی، سیاست اصلی تربیت بدنی است.

فخاری در ادامه با اشاره به در پیش بودن جشنواره ورزشی عشایر آذربایجان افزود: توسعه ورزش‌های روستایی و عشایری سرآغاز تحولی نوین در بخش‌های مختلف ورزش در راستای اجرای سیاست‌های عدالت‌محوری دولت نهم محسوب می‌شود.

مدیر کل تربیت بدنی آذربایجان شرقی اظهار داشت: در همین راستا برنامه‌ریزی جامع در بخش‌های مختلف ورزش روستاییان و عشایر به عنوان قشر عظیمی از جامعه انجام گرفته است که برگزاری شانزدهمین جشنواره عشایر آذربایجان شرقی در روستای صومعه منطقه حصرتان شهرستان کلیبر از این جمله اقدامات خواهد بود.

وی تصریح کرد: برای جبران فرصت‌های از دست رفته در گذشته، توسعه ورزش‌های کلاسیک و ورزش‌هایی که با فعالیت روزمره‌ روستاییان و عشایر سنخیت داشته باشد از جمله محورهای فعالیت و برنامه‌ریزی اداره کل تربیت بدنی آذربایجان شرقی ‌است.

مدیر کل تربیت بدنی آذربایجان شرقی گفت: احیا و ترویج ورزش‌های سنتی و بازی‌های بومی و محلی با رویکرد فرهنگی از دیگر محورهای فعالیت دستگاه ورزش استان است.

25 اردیبهشت ماه جاری، روستای صومعه در شهرستان کلیبر شاهد برگزاری شانزدهمین جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی خواهد بود.

کد خبر 876334

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha