پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۲:۰۸

در همایش نماز و رسانه/

خبرگزاری مهر مورد تقدیر قرار گرفت

خبرگزاری مهر مورد تقدیر قرار گرفت

در نخستین همایش نماز و رسانه که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، خبرگزاری مهر به جهت انعکاس اخبار و گزارشهای ارزشی مرتبط با نماز مورد تقدیر قرار گرفت .

به گزارش خبرنگار مهر، در بخش خبرگزاریها علاوه بر خبرگزاری مهر، خبرگزاریهای شبستان، ایونا و ایرنا نیز تقدیر شدند .

در بخش مطبوعات نیز از روزنامه های رسالت، جمهوری اسلامی، اعتدال، کیهان، قدس و همشهری تقدیر شد .

رادیو معارف، شبکه قرآن سیما، شبکه اول و شبکه سوم نیز در بخش صداوسیمای نخستین جشنواره نماز و رسانه مورد تقدیر قرار گرفتند .

نخستین جشنواره نماز و رسانه با سخنرانی محمد حسین صفار هرندی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح سه شنبه 22 اردیبهشت در صداوسیما برگزار شد .

همایش نماز و رسانه با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری به اجلاسهای سراسری نماز، شناسایی فعالان و تلاشگران عرصه نماز در رسانه‌های گروهی (صدا و سیما، مطبوعات و خبرگزاریها)، تقدیر و تجلیل از زحمات آنها و توجه به خلق آثار ارزشمند و تأثیرگذار در بخشهای مختلف برگزار شد.

 این جشنواره از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری سازمان صداوسیما برگزار شد .

کد خبر 877049

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha