پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۱:۰۵

کودک آزاری جرمی پنهان در جامعه است

بیرجند - خبرگزاری مهر: معاون پزشک قانونی خراسان جنوبی با اشاره به نخستین ‌سمینار علمی آموزشی کودک آزاری گفت: کودک آزاری یک جرم پنهان در جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، آرزو ارفع صبح چهارشنبه در نشست تعیین محورها و هماهنگی‌های لازم برای برگزاری سمینار علمی آموزشی کودک آزاری افزود: با توجه به رشد معضل کودک آزاری در جوامع مختلف و نظر به رویکردها و سیاستهای سازمان پزشکی قانونی کشور در خصوص مشارکت و تعامل علمی با نهادهای ذیربط و شرح وظایف پزشکی قانونی در کنار دیگر سازمانها در زمینه پیشگیری و مقابله با آسیبهای اجتماعی، پزشکی قانونی خراسان جنوبی بر آن است تا با برگزاری این سمینار علمی آموزشی با مشارکت ادارات و سازمانهای مرتبط ضمن تاکید بر اطلاع ‌رسانی مناسب در خصوص چگونگی برخورد و نحوه ارجاع این کودکان به بررسی علل کودک آزاری و شناسایی مشکلات موجود در استان به منظور حمایت از کودکان و بسترسازی برای کاهش این پدیده بپردازد.

کارشناس دادگستری خراسان جنوبی نیز گفت: در بحث حمایت از کودکان و جرم‌ زدایی، کانونهای اصلاح تربیت راه ‌اندازی شده است.

محمد مطهری مشکل اساسی کودک آزاری را ناشی از فقر مالی دانست و افزود: قانون می ‌تواند به صراحت با افراد کودک آزار برخورد قانونی کند به شرطی که اطلاع‌ رسانی از طرف خانواده‌ها و دستگاه‌ های مربوطه انجام شود.

کارشناس بهزیستی خراسان جنوبی نیز ضمن ارائه گزارش از عملکرد سازمان بهزیستی در خصوص جلوگیری از آسیبهای اجتماعی، راه ‌اندازی اورژانس اجتماعی را از اقدامات بهزیستی برشمرد.

بوستانی افزود: یکی از مشکلات این سازمان در حمایت کودکان آزار دیده، نداشتن حکم قضایی برای ورود به محیطی است که کودکان مورد آزار قرار گرفته ‌اند که همکاری مراجع قضایی را می‌ طلبد.

امینی کارشناس سازمان آموزش و پرورش استان نیز گفت: ما می‌ توانیم در بحث آموزش در مدارس و برگزاری کلاسهای آموزشی برای کودکان و خانواده‌ های آنان با دعوت کردن از اساتید مجرب همکاری کنیم.

در این جلسه مقرر شد که هر یک از دستگاه‌های اجرایی استان یک محور پیشنهادی مرتبط با حوزه کاری و وظایف خود در قبال پدیده کودک آزاری در جلسات بعدی را ارائه کنند.

کد خبر 877673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha