پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۵:۳۲

کنسرت ذوالفنون در دانشگاه امیرکبیر

کنسرت ذوالفنون در دانشگاه امیرکبیر

گروه ذوالفنون در ادامه برنامه های خود در دانشگاه های کشور 28 اردیبهشت در دانشگاه امیرکبیر کنسرت برگزار خواهد کرد.

جلال ذوالفنون با اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: دوشنبه هفته آینده به همراه آرش زنگنه و سهیل ذوالفنون فرزندم برنامه ای را برای دانشجویان امیرکبیر اجرا می کنیم.

 

این نوازنده سه تار در ادامه افزود: قطعاتی که در این برنامه اجرا می شود مانند برنامه شب گذشته گروه ذوالفنون در دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه تهران براساس بداهه پردازی هایی است که در چند سال اخیر بر روی آنها کار کرده ایم. یعنی گروه با در نظر گرفتن حال و هوای اعضا و مخاطبانی که در سالن حضور دارند به تک نوازی و اجرای برخی قطعات پرداخته و در همین هنگام نیز اشعاری را به شکل هم خوانی  اجرا می کنیم.

کد خبر 877891

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha