نواب نوری در گفتگو با خبرنگار مهر در این خصوص گفت: در هماهنگی های خود با وزارت دفاع برای حمایت از ورود وخروج تجهیزات تیراندازی و ساخت مهمات برای مسابقات و تمرینات به توافقات خوبی رسیده ایم به طوریکه در هفته ای که گذشت اولین فشنگ تولیدی ایران ساخته و تست شد.
وی خاطرنشان کرد: این فشنگ کالیبر22 اهداف پروازی توسط محققان و مهندسان صنایع دفاع ساخته شده و در نوع خود بسیار خوب است و می تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای ما در آینده باشد.
دبیرفدراسیون تیراندازی افزود: ما این فشنگ ها را در هفته گذشته تست کردیم و نکات لازم را برای بالا بردن کیفیت تولید به کارشناسان ارائه کردیم. البته مربی خارجی تیم ملی اهداف پروازی نیز این فشنگ ها را بررسی و تست و اولین نمونه ساخت این مهمات را در نوع خود بی نظیر و مرغوب توصیف کرد.
وی به وضعیت تولید انبوه این فشنگ ها اشاره کرد و ادامه داد: 20 هزار عدد از این فشنگ ها برای تمرینات داخلی و اردوها تولید شده و استفاده خواهد شد.
نوری تصریح کرد: چنانچه تولید این فشنگ ها و مهمات به وضعیت مطلوبی برسد تحول عظیمی در تیراندازی رخ می دهد زیرا مشکل ما در سلاح های اهداف پروازی و خفیف تنها مربوط به تهیه مهمات و فشنگ بوده است.
وی با اعلام اینکه فدراسیون درصدد است برنامه ای را برای رونمایی از این فشنگ تولیدی ایران برگزار کند گفت: عملکرد محققان صنایع دفاع در این خصوص قابل تقدیر است و امیدوارم روزی برسد که بتوانیم این مهمات مسابقات تیراندازی را صادر کنیم و شاهد تحول بزرگی در ورزش تیراندازی کشورمان باشیم.
نظر شما