پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۰۱

دری نجف آبادی:

واگذاریهای نابجای اراضی ملی موجب آسیب می شود

واگذاریهای نابجای اراضی ملی موجب آسیب می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: دادستان کل کشور گفت: واگذاریهای نابجای اراضی ملی و بیت المال به کشور آسیب می زند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی عصر پنجشنبه در کارگروه قضایی در گرگان افزود: در بحث حفظ حقوق بیت المال، دولت در واگذاریها مفید عمل کند و در مناطق مختلف اعم از خارج از شهرها و مناطق کویری و... برابر ماده 31 و 32 عمل کند.

وی اظهار داشت: هر نوع واگذاری اراضی و بیت المال باید منضبط، مقید و مشروع باشد و واگذاریها بالای 30 سال نباشد زیرا در غیر این صورت کشور آسیب می بیند.

وی خاطرنشان کرد: واگذاریها باید به گونه ای باشد تا راه و جایی برای منازعات بعدی و دعواهای حقیقی و حقوقی باقی نماند.

به تاکید دری نجف آبادی، واگذاری اراضی ملی و بیت االمال باید کارآفرین باشد و بهره وری را افزایش دهد و مفهوم واگذاری این نیست که منابع طبیعی از منابع طبیعی بودن خارج شوند.

دادستان کل کشور بیان داشت: دستگاه قضایی مسئول اقتدار نظام بوده و برای حفظ امنیت و حفظ حقوق و بیت المال از تمامی توان بهره می گیرد.

کد خبر 878557

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha