پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۳۸

اولین پلی کلینیک ضایعات عروقی، محیطی، مغزی و قلبی مازندران احداث می شود

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده مردم بابل گفت: بزودی با اخذ مجوز اولین پلی کلنیک تخصصی ضایعات عروقی محیطی، مغزی و قلبی مازندران در بابل احداث می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بابل، محسن نریمان ظهر پنج شنبه در بازدید از پایگاه انتقال خون بابل اظهار داشت: بزودی با اخذ مجوز از سوی وزیر بهداشت، اولین پلی کلینیک تخصصی ضایعات عروقی محیطی، مغزی و قلبی مازندران که در کشور بی نظیر خواهد بود با سرمایه گذاری سید ابراهیم کتابچی در بابل احداث خواهد شد.

وی افزود: هفته آینده طی نشستی که با ابراهیم کتابچی از پزشکان حاذق و ماهر کشور خواهم داشت بعد از توجیه شدن از نحوه سرمایه گذاری و اطمینان از اینکه روند اجرایی این پروژه بزرگ در بابل به کندی پیش نخواهد رفت نسبت به اخذ مجوز از سوی وزیر بهداشت اقدام خواهیم کرد.

نریمان با تقدیر از پیگیری مستمر اعضای هیئت امنا این مجتمع درمانی تصریح کرد: از هیچ تلاش و کوششی برای عملیاتی شدن این پروژه بزرگ دریغ نخواهیم کرد.

رئیس شورای شهر بابل نیز احداث این پلی کلینیک را در شهرستان بابل ضروری دانست و افزود:برای اجرایی شدن پروژه های بزرگ و جلوگیری از طولانی شدن آنها نباید از طریق مسئولین محلی اقدام کرد بلکه باید از طریق مسئولین کشوری وارد عمل شد.

حجت الاسلام حسن فلاح تصریح کرد: شورای شهر بابل در زمینه صدور پروانه و انجام کارهای جانبی از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد

موسس پایگاه انتقال خون بابل نیز با اشاره به اینکه ابراهیم کتابچی بخشی از سرمایه گذاری این پروژه بزرگ را تقبل کرده است، افزود: پیش بینی می شود برای احداث این مجتمع درمانی بالغ بر 10 میلیارد تومان هزینه شود که بخشی از آن توسط دکتر کتابچی و بخشی دیگر توسط مسئولین محلی تامین خواهد شد.

حسن طیبی تصریح کرد: در حال حاضر اقدامات اولیه برای اجرای این پروژه لحاظ شده و به محض دریافت مجوز عملیات اجرایی آن بدون وفقه ای آغاز خواهد شد.

وی بیان داشت: این پلی کلنیک تخصصی در زمینی به مساحت 4 هزار متر مربع که اهدایی زنده یاد محمدعلی فهیما می باشد در مکان دارالشفا بابل احداث خواهد شد.

رئیس پایگاه انتقال خون بابل نیز اظهار داشت: سال گذشته حدود 25 هزار نفر برای اهدای خون به این پایگاه مراجعه نموده و بیش از 22 هزار و 599 واحد، خون به نیازمندان اهدا کردند.

محمد عطارزاده افزود: میانگین اهدای خون در کشور به ازای هر هزار نفر 25 نفر است در حالی که این میانگین در بابل به ازای هر هزار نفر 43 نفر است.

وی با اشاره به اینکه از حضور مسئولان استان و شهرستان جهت بازدید از این پایگاه استقبال خواهیم کرد، افزود: انتظار داریم مسئولین شهرستان نسبت به این پایگاه احساس مسئولیت کرده از نزدیک با فعالیت و اقدامات این پایگاه آشنا شوند ، کم و کاستی های موجود را به ما تذکر داده تا نسبت به رفع آن اقدام کنیم.

کد خبر 878571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha