پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۱:۳۳

"نجات اقتصادی" شعار محسن رضایی در انتخابات است

"نجات اقتصادی" شعار محسن رضایی در انتخابات است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد انتخابات محسن رضایی گفت: شعار محسن رضایی در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان بحث "نجات اقتصادی" است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، داوود دانش جعفری شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران در دفتر ارتباطات مردمی محسن رضایی در مشهد افزود: هر کشور برای پیشرفت که جز آرزوهای بزرگ مردم هر کشوری است باید اقدامات متعددی را انجام دهد تا به اهداف بلند توسعه برسد.

وی داشتن نیروی انسانی کارآمد، موجودی سرمایه، فناوری و کیفیت مدیریت را سه عامل مهم هر کشور در بحث اقتصادی برای پیشرفت عنوان کرد و افزود: ما در گذشته به رغم داشتن نیروی انسانی فراوان، کارآمد و سرمایه نتوانستیم به دستاوردهای پیشرفت کشور به اندازه کافی دست یابیم طوری که در بین سالهای 1368 تا 1386 رشد اقتصادی کشور 5.6 دهم درصد بوده است.

دانش جعفری با اشاره به اینکه طبق سند چشم انداز توسعه باید به موقعیت اول منطقه برسیم، اظهار داشت: لازم است هشت درصد رشد اقتصادی داشته باشیم که باید تلاش بیشتر و راهکارهای جدیدی در این زمینه صورت بگیرد تا به این هدف برسیم.

وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: محسن رضایی توانایی ایجاد چنین طرحی را در سطح کشور دارد و در موقعیتهای مختلفی توانایی خود را به اثبات رسانده است.

وی سازماندهی نیروی انسانی را مهمترین ویژگی محسن رضایی اعلام کرد و گفت: وی بعد از جنگ مطالعاتی در مباحث اقتصادی انجام دادند و با توجه به ویژگی شخصیتیشان توانست سکان قوه مجریه را در اختیار بگیرند.

دانش جعفری ادامه داد: مشکلات اقتصادی ما این است که اقتصاد کشورمان عمدتا دولتی است و وقتی اقتصاد کشور دولتی باشد فراز و نشیبهایی به وجود خواهد آمد.

وی با بیان اینکه اقتصاد کشور مبتنی بر وضعیت نفت و موقعیت مالی کشور است، بیان داشت: وقتی وضعیت نفت خوب باشد وضعیت کشور مناسب است و هر زمانی درآمد نفتی کم باشد وضعیت کشور نامناسب است.

باید از حضور بخش خصوصی در پیشرفت کشور استفاده کرد

وی تاکید کرد: جهت گیری باید به سمت حضور بخش خصوصی در اقتصاد باشد تا بتوان از ظرفیت این بخش در جهت پیشرفت کشور گام برداشت.

وی یادآور شد: کشورهایی که توانسته اند به رشد بالایی دست پیدا کنند بخش خصوصی را تقویت کرده اند تا در جهت پشرفت خود گام بردارند.

دانش جعفری خاطرنشان کرد: سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی در این رابطه ابلاغ شده تا بخش خصوصی نقش بیشتری را ایفا کند.

رئیس ستاد انتخابات محسن رضایی بیان داشت: وجود فضای آرام از نظر سیاسی و اجتماعی در کشور، کاهش تورم برای سرمایه گذاری بخش خصوصی و حضور کشور از نظر نوسانات مقطعی و تراز پرداختهای خارجی در وضعیت با ثبات  از عوامل حضور بخش خصوصی در اقتدار کشور است.

وی خاطرنشان کرد: اگر سیاستها دائم تغییر پیدا کند بخش خصوصی نمی تواند برای تحقق سیاستهای اصل 44 گام بردارد.

دانش جعفری افزود: برای تحقق و رسیدن به مدارج بالا باید شرایطی را فراهم کنیم تا بخشهای غیر دولتی فعالیتی وسیع داشته باشند و به پیشرفت کشور کمک کنند.

این مسئول اعلام کرد: برنامه ای که در این زمینه وجود دارد در جهت شکوفایی بخش خصوصی برای ایجاد ثبات است.

وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: در سالهای گذشته ما سیاستهای متفاوتی داشتیم و رشد نقدینگی به حدود 40 درصد رسید که حاصل آن "تورم" بود.

دانش جعفری اضافه کرد: در سال گذشته تورم به بالای 25 درصد رسید و در مصاحبه رئیس جمهوری اعلام شد که توانسته ایم رشد نقدینگی را مهار کنیم، که به لحاظ نگرانی از وضع تورم، واحدهای تولیدی دچار مشکلات سرمایه در گردش هستند.

وی گفت: افراط و تفریط به درد بخش خصوصی نمی خورد و سیاست باید سیاست متوازن باشد.

اهداف نامزدهای انتخاباتی یکسان است

دانش جعفری در پاسخ به پرسشهای خبرنگاران در خصوص برنامه نامزدها گفت: اهداف نامزدهای انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری یکسان است و همه نامزدها به دنبال این هستند تا مردم به آنها اعتماد کنند تا مسئولیتهای عظیم کشور را در دست بگیرند.

وی در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران مبنی بر برنامه های آقای رضایی در این دوره افزود: اهداف و برنامه های محسن رضایی متفاوت از دیگر نامزدها نیست و وی به دنبال ایده دولت ائتلافی بودند.

وی اظهار داشت: محسن رضایی فرد شناخته شده ای بوده و اصل این است که مردم باخبر شوند وی جز نامزدهای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است .

دانش جعفری یادآور شد: محسن رضایی با تبییت برنامه ها به دنبال جلب اعتماد مردم است تا آحاد جامعه مسئولیت اداره کشور را به وی دهند.

انتخابات قابل پیش بینی نیست

وی یادآور شد: در کشور ما انتخابات با شرایطی مواجه است که همیشه قابل پیش بینی نیست.

این مسئول ادامه داد: این یک ماه باقیمانده به انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری تعیین کننده است.

دانش جعفری اضافه کرد: نامزدی که پس از جلب اعتماد مردم در راس امور کشور قرار بگیرد و در شعارهای خود تغییر ایجاد کند و با این حالت تغییر سلیقه بدهد مورد پسند مردم نخواهد بود.

رئیس ستاد انتخابات محسن رضایی ادامه داد: در طول ماموریت سعی می شود کابینه باثباتی داشته باشیم و چیدن اعضای کابینه را با مردم درمیان بگذاریم.

برنامه ریزی موجب ارتقاء کشور می شود

وی خاطرنشان کرد: برنامه ریزی چیزی است که در همه دنیا موجب ارتقا کشور و مدیریت آن می شود.

دانش جعفری بیان داشت: از سال 1368 تاکنون چهار برنامه اقتصادی در کشور پیاده شده است که در این میان عملکرد دوره احمدی نژاد هم معلوم است.

وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: در سال 84 تورم کشور به 11 درصد رسید اما اقدامات صورت گرفته مناسب نبود و باعث بالا رفت تورم شد که این تورم در سال 87 به بالای 25 درصد رسید.

وی یادآور شد: وقتی تورم بالا برود سرمایه گذاری ها کاهش و میل مردم برای افزایش صادرات کمتر می شود.

منتظر نتایج انتخابات هستیم

دانش جعفری در پاسخ به سئوال خبرنگاران در خصوص نتایج انتخابات گفت: باید دید که برداشت مردم از انتخابات چیست.

وی افزود: نتایج دوره قبل انتخابات قابل پیش بینی نبوده و در این دوره هم باید ببینیم برداشت مردم چیست.

رئیس ستاد انتخابات محسن رضایی بیان داشت: وقتی که برنامه های انتخاباتی برگزار می شود نامزدها یکسری برنامه ها را مطرح می کنند که محسن رضایی هم سعی کرده برنامه هایی را اعلام کند که عملی باشد.

دانش جعفری تاکید کرد: صدا و سیما باید تلاش کند با برنامه های خود و با توجه به زمان باقیمانده به انتخابات حضور مردم در انتخابات را افزایش دهد.

آغاز سفرهای استانی رضایی به استانهای کشور

رئیس ستاد انتخابات محسن رضایی بیان داشت: محسن رضایی از امروز سفرهای استانی خود را از قم آغاز کرده و بعد از استان قم به دیگر استانهای کشور سفر می کند.

وی افزود: امیدواریم رضایی تا 20 خردادماه همه استانها را سر بزند.

دانش جعفری با بیان اینکه سفرهای استانی کار خوبی است، گفت: نباید از یک پدیده ایی که ارزشمند است ایراد گرفت، بلکه سفرهای استانی رابطه دولت و مردم را نزدیک می کند.

وی تاکید کرد: 95 درصد پیش نویس تصمیمات دولت در سفرهای استانی در تهران تعیین می شود و پنج درصد دیگر توسط صاحب نظران در استانها صورت می پذیرد.

وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی در خصوص توزیع سهام عدالت پس از پیروزی رضایی در انتخابات گفت: در مورد سهام عدالت ما نظر داریم و آنچه انجام شده و به مردم تحویل داده شده است باید حمایت و ادامه یابد.

وی افزود: مقوله سهام عدالت مشکلاتی داشته که باید در صورت ادامه این طرح بهتر از گذشته عمل شود.

دانش جعفری با بیان اینکه سهام عدالت نظام مند نیست، خاطرنشان کرد: سهام عدالت بدین جهت نظام مند نیست که به افرادی که دارای کار بوده اند تحویل و کسانی که بیکار بوده اند تحویل داده نمی شد.

وی اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که ایده سهام عدالت دارد این است که برای ایجاد ترغیب مردم برای برنامه های خصوصی سازی بوده است.

رئیس ستاد انتخابات محسن رضایی در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبنی بر ادامه فعالیتهای هسته ایی کشورمان گفت: اگر محسن رضایی در انتخابات دوره دهم پیروز شود چون به طور کلی برنامه هسته ایی برنامه ایی است که مواضع کشور در بحث هسته ایی فراتر از قوه مجریه است و تحت تصمیم شورای امنیت ملی قرار دارد ادامه خواهد یافت.

کد خبر 878683

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha