پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۴:۱۳

انتخابات در کشور برد - برد است

انتخابات در کشور برد - برد است

گرگان - خبرگزاری مهر: دادستان کل کشور برلزوم مشارکت بیشتر مردم در انتخابات تاکید کرد و گفت: انتخابات در کشور برد و باخت نبوده بلکه برد - برد است.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی صبح جمعه به مناسبت مراسم سلگرد نمایندگان فقید گلستان افزود: انتخابات باید سالم و با اقتدار برگزار شود و همه گروه های باید برای برگزاری انتخابات باشکوه و سالم تلاش کنند.

وی اظهار داشت: اگر گروهی در این رویداد رای نیاورد به معنای باخت نبوده و نباید با این موضوع جهت گیری کنند و باید زمینه را برای انتخاب سالم و آگاهانه مردم فراهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: برای داشتن کشوری مقتدر و باعظمت باید گروه ها و اقوام مختلف و موجود در کشور همانند انگشتان دست با هم متحد شوند و در سرنوشت کشور مشارکت کنند.

آیت الله دری نجف آبادی بیان داشت: مردم به خوبی آگاهند و با شرکت خود در پای صندوقهای رای، بهترینها را انتخاب می کنند و باید به رای و نظر مردم احترام گذاشت.

دادستان کشور با گرامیداشت یاد و خاطره نمایندگان فقید گلستان در سانحه هوایی، یادآور شد: شهادت این نمایندگان، نشانه عظمت اسلام بوده و نشان دهنده عمق وحدت و وابستگی شیعه و سنی است.

وی یادآور شد: این نمایندگان شهید در راه خدمت به نظام و مردم جانشان را فدا کردند و برای پاسداشت از ارزشهای اسلامی باید گروه های مختلف شیعی و سنی با وحدت و همدلی در سرنوشت خود مشارکت داشته باشند.

وی عنوان کرد: دشمنان درصدد هستند تا با حربه های مختلف حضور مردم را در پای صندوقهای رای کمرنگ کنند و باید در برابر توطئه ها هوشیار بود.

کد خبر 878835

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha