پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۵:۰۱

امام جمعه موقت کرمان:

بداخلاقی انتخاباتی موجب صلب اعتماد مردم از کاندیداها می شود

کرمان - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام مهدی عرب پور با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق انتخاباتی توسط گروه های سیاسی در کشور گفت: بد اخلاقی انتخاباتی علاوه بر ضربه به نظام موجب صلب اعتماد مردم از کاندیداها می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام عرب پور در خطبه های نماز جمعه کرمان اظهار داشت: در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری اصل بر شرکت حداکثری مردم در انتخابات است که موجب بیمه شدن نظام و یاس دشمنان نظام خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در روزهای آینده تبلیغات ریاست جمهوری در کشور آغاز خواهد شد، عنوان کرد: رعایت اصول اخلاق انتخاباتی و قوانین موجود در زمینه نحوه تبلیغات ضروری است که باید مورد توجه کاندیداها و طرفدارانشان قرار گیرد.

امام جمعه وقت کرمان افزود: تخریب سایر کاندیداها و بد اخلاقی انتخاباتی موجب ضربه به نظام خواهد شد و در نهایت مردم نیز به افرادی که قصد تخریب دیگر کاندیداها را داشته باشند اعتماد نخواهند کرد.

حجت الاسلام عرب پور افزود: کاندیداها باید از فرصت موجود در خصوص معرفی برنامه های خود و همچنین آشنا کردن مردم با دیدگاه های استفاده کنند و بی انصافی در زمینه دیگران همیشه نتیجه عکس خواهد داد.

وی افزود: وحدت شیعه و سنی موجب عزت اسلام است و از اختلاف بین این گروه ها تنها دشمنان سو استفاده خواهند کرد.

کد خبر 878937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha