پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۱:۰۰

ارزش ریالی سرمایه وارد شده سرمایه‌گذاران خارجی در بورس تهران

مدیریت نظارت بر کارگزاران سازمان بورس و اوارق بهادار گفت: ارزش ریالی سرمایه وارد شده توسط سرمایه‌گذاران خارجی در بورس تهران تا پایان سال 87 از مرز 951میلیارد ریال گذشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار، ایوب باقرتبار با بیان اینکه معاملات سرمایه‌گذاران خارجی از سال 1384 در بورس اوراق بهادار تهران آغاز شده است، افزود: سرمایه‌گذاران خارجی از ابتدای ورود به بورس یعنی سال 84 تا پایان سال گذشته، 951 میلیارد و 258 میلیون ریال در این بورس معامله کرده‌اند.

وی ارزش کل معاملات سرمایه‌گذاران خارجی در بورس تهران در سال 87 را 324 میلیارد و 694 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: این میزان داد و ستد، با توجه به بحران جهانی مالی حائز اهمیت است.

باقرتبار با اشاره به اینکه تاکنون 10 کد معاملاتی برای سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی خارجی صادر شده است، گفت : یک کد معاملاتی جدید در آذرماه سال 87 برای یک سرمایه‌گذار خارجی با سقف سرمایه‌گذاری 45 میلیون دلار صادر شد که این سرمایه‌گذار تا پایان سال گذشته یک میلیون و 500 هزار یورو جهت سرمایه‌گذاری در بورس اوراق بهادار تهران وارد کشور کرد.

وی به تغییر آیین‌نامه اجرایی مربوط به سرمایه‌گذاران خارجی در بورس اشاره کرد و افزود: امیدواریم با تصویب و رفع برخی از محدودیت‌ها، حجم معاملات سرمایه‌گذاران خارجی در بورس افزایش یابد.

کد خبر 879274

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha