محمدرضا حاجی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در نیشابور افزود: با پیگیری و تلاش شبانه روزی و مساعدت ادارات کل در استان و حمایتهای بی دریغ استاندار خراسان رضوی به زودی شاهد استقرار تعدادی از ادارات در این شهرستان تازه تأسیس خواهیم بود.
فرماندار تخت جلگه گفت: در حال حاضر مکاتبات و پیگیری های لازم جهت استقرار تمامی ادارات در این شهرستان انجام گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: به رغم مساعدت لازم استانداری در خصوص تخصیص نیروی انسانی لازم به این فرمانداری، در حال حاضر با مشکل کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم و هر کدام از همکاران فرمانداری تلاش می کنند با عهده دار بودن چند مسئولیت، خدمتگزار خوبی برای مردم این منطقه باشند.
حاجی زاده گفت: شهرستان تخت جلگه دارای پتانسیل بسیار خوبی برای توسعه همه جانبه است که از جمله می توان به پیشینه غنی فرهنگی، تمدنی، تاریخی و برخورداری از تنوع اقلیمی و ذخایر غنی معدنی به ویژه فیروزه که شهرت جهانی دارد اشاره نمود.
وی عمده ترین مشکل شهرستان را جاده مواصلاتی و پرتردد شهر فیروزه به نیشابور عنوان کرد و افزود: با مساعدت استانداری خراسان رضوی و تلاش اداره کل راه و ترابری استان مقرر شده تا پایان سال جاری مسیر مذکور بازسازی و تکمیل شود.
وی ضعف شبکه های زیربنایی روستایی به ویژه راه آب شرب ارتباطات و فقدان خدمات و تأسیسات شهری و روستایی را از دیگر محدودیت ها و تنگناها دانست و افزود: با مدیریت صحیح منابع موجود تلاش خواهیم کرد که ضعف زیرساختهای توسعه را کمتر کنیم.
فرماندار تخت جلگه گفت: بزرگترین مشکل فرهنگی شهرستان عدم وجود نشریات و رسانه های گروهی است به گونه ای که در این زمینه هیچ گونه انعکاسی از فرصت ها و محدودیت های این شهرستان انجام نمی پذیرد.
حاجی زاده گفت: فراهم کردن زمینه مشارکت مردمی در مدیریت شهرستان و حمایت از سرمایه گذاران به ویژه در ناحیه صنعتی کمال الملک و توسعه صنایع تبدیلی و گسترش تأسیسات نگهداری کالا، نوسازی و ایمن سازی بافت فرسوده شهری از مهم ترین برنامه های در دست اقدام است.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به توسعه پایدار نیازمند اطلاعات دقیق و تحلیل وضعیت موجود هستیم، گفت: گسترش آموزش عالی و ساماندهی بسترهای موجود و مناسب پیشرفت و توسعه از دیگر فعالیت های در دست اقدام است.
وی یادآور شد: فرمانداری تخت جلگه تمام توان خود را برای تقویت بسترهای رشد و توسعه شهرستان به کار خواهد گرفت تا بتواند خواسته های به حق مردم محروم منطقه را تحقق بخشد.
شهرستان تازه تأسیس تخت جلگه دارای دو بخش مرکزی و طاغنکوه و حدود 100 آبادی دارای سکنه با جمعیت نزدیک به 55 هزار نفر است.
مرکز این شهرستان شهر فیروزه بوده که در فاصله 25 کیلومتری شهر نیشابور قرار دارد.
نظر شما