پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۴:۴۳

وزیر بازرگانی عراق استیضاح می شود

وزیر بازرگانی عراق استیضاح می شود

رئیس کمیسیون نظارتی پارلمان عراق اظهار داشت که وزیر بازرگانی در نشست امروز پارلمان استیضاح می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری براثا، "صباح الساعدی" خاطرنشان کرد که به عنوان یک عضو پارلمان و نه رئیس کمیسیون نظارتی و نیز به اعتبار اینکه وزارت بازرگانی یکی از مهمترین وزارتخانه های خدماتی است خواستار استیضاح "عبدالفلاح السودانی" وزیر بازرگانی شده است.

وی با بیان این مطلب افزود که 105 تن از اعضای پارلمان درخواست برای استیضاح وزیر بازرگانی را امضا کرده اند و بنابراین طبق قانون اساسی سودانی باید استیضاح شود.

وزیر بازرگانی در این نشست باید به اتهامات وارده درباره اختلاس و فساد مالی در اقلام توزیعی به شهروندان عراقی پاسخ دهد.

سازمان دیده بان فساد مالی و اداری در سال 2008 در گزارشی اعلام کرد که عراق پس از سومالی و میانمار دارای بالاترین فساد مالی و اداری در جهان به شمار می رود.

کد خبر 879569

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha