۲۶ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۵۸

جشنواره غذاهای طبخی با فرآورده های لبنی در کرج برگزار شد

جشنواره غذاهای طبخی با فرآورده های لبنی در کرج برگزار شد

کرج - خبرگزاری مهر: جشنواره غذاهای طبخ شده با انواع فرآورده های لبنی توسط دانش آموزان و فرهنگیان شهرستانهای استان تهران در مجتمع فرهنگی تفریحی دشت بهشت آموزش و پرورش ناحیه دو کرج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، کارشناس بهداشت سازمان آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در حاشیه برگزاری این جشنواره در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این جشنواره یک روزه با همکاری مناطق 27 گانه استان تهران با همکاری دانش آموزان و معلمان با طبخ غذاهای مختلف محلی با استفاده از فرآوردهای لبنی مانند شیر و ماست در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

الهه حسن پور افزود: در این جشنواره غذاهایی مانند آش کنگر، کیک مرغ، حلوای شیری، کیک پیازچه، کشک بادمجان، بورانی بادمجان، سوپ شیر و ته چین طبخ شده بود.

این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین در حاشیه برگزاری مراسم اختتامیه شیر مدارس شهرستانهای استان تهران، نمایشگاه آثار و دستاوردهای دانش آموزان این استان از پاکت و زباله های شیر برپا شده است که در برپایی این نمایشگاه بیش از 350 دانش آموز و فرهنگی شرکت کردند.

حسن پور عنوان کرد: در این نمایشگاه دانش آموزان با به کارگیری پاکتهای شیر انواع کلاه، شلوار، روزنامه دیواری، ماشین پخش شیر و .... را ساخته بودند.

کارشناس بهداشت سازمان آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران هدف از برپایی این نمایشگاه را نهادینه کردن فرهنگ افزایش مصرف شیر بین دانش آموزان و شناساندن فواید محصولات لبنی به خصوص شیر به آنان عنوان کرد.

کد خبر 879688

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha