پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۳:۵۴

قطعه‌های تاریخی اسلامی در دانمارک عرضه می‌شوند

نمایشگاه "قطعه‌های تاریخی نادر میراث اسلامی" به منظور تأکید بر هنر اسلامی از دیروز شنبه 26 اردیبشهت‌ماه در دانمارک افتتاح شد و تا یک هفته ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الوطن، در نمایشگاه "قطعه‌های تاریخی نادر میراث اسلامی" قدیمی‌ترین دستنوشته‌های اسلامی، قرآن تاریخی، قرآن خطی که تاریخ آن به عصر عباسیان باز می‌گردد، عرضه شده است.

با توجه به اهمیت کشورهای اسکاندیناوی به آثار اسلامی این نمایشگاه به منظور اهتمام به آثار اسلامی و توجه به هنرهای اسلامی و ذوق مسلمانان از دیرباز افتتاح شده است.

نمایشگاه "قطعه‌های تاریخی نادر میراث اسلامی"  از دیروز شنبه 26 اردیبشهت‌ماه در کوپنهاگ دانمارک افتتاح شد و تا یک هفته ادامه دارد. 

کد خبر 880236

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha