پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۳:۴۵

نشست "تصویرسازی ادیان" برگزار می‌شود

نشست "تصویرسازی ادیان" برگزار می‌شود

چهل و سومین جلسه از مجموعه سخنرانیهای علمی ماهانه مؤسسه گفتگوی ادیان با عنوان "تصویرسازی ادیان" سه‌شنبه 29 اردیبهشت ماه با حضور آغداشلو برگزار می‌شود .

به گزارش خبرگزاری مهر، آیدین آغداشلو استاد دانشگاه، نقاش و گرافیست معاصر در این نشست به بررسی موضوع "تصویرسازی ادیان" خواهد پرداخت .

چهل و سومین سخنرانی ماهانه مؤسسه گفتگوی ادیان روز سه شنبه 29 اردیبهشت ماه از ساعت 16:30 تا 18 در محل مؤسسه برگزار می شود .

آیدین آغداشلو از پنج سالگی به نقاشی روی آورد و در ۱۴ سالگی نقاشی‌هایش در کتاب‌های درسی چاپ می‌شد و بعدها نقاشی و گرافیک حرفه اصلی او شد و در رشته نقاشی از دانشگاه تهران فارغ التحصیل گردید و از آن تاریخ تاکنون به خلق آثار هنری و تدریس نقاشی و تاریخ هنر در دانشگاه اشتغال دارد. او علاوه بر خلق آثار نقاشی و گرافیکی ارزشمند ، در زمینه تئاتر و سینما نیز صاحب نظر است.

مؤسسه گفتگوی ادیان در خیابان ولیعصر، روبروی جام جم، خیابان شهید طاهری، شماره 49 واقع است .

کد خبر 880244

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha