پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۵:۴۶

گزارش مهر از اردن- 20

نشست منطقه ای مجمع جهانی اقتصاد در بحرالمیت پایان یافت

نشست منطقه ای مجمع جهانی اقتصاد در بحرالمیت پایان یافت

امان- اردن - خبرگزاری مهر: نشست منطقه ای مجمع جهانی اقتصاد در بحرالمیت که از 25 اردیبهشت ماه آغاز شده بود دقایقی پیش طی مراسمی رسمی پایان یافت.

به گزارش خبرنگار مهر از محل اجلاس منطقه ای مجمع جهانی اقتصاد در اردن ، در نشست اختتامیه که کلیه میهمانان و نیز پادشاه اردن حضور داشتند "کلاوس شاوب" رئیس مجمع جهانی اقتصاد از میزبانی دولت و مردم اردن هاشمی و همچنین حضور فعالانه مدعوین در بحث ها تشکر کرد.

وی طی سخنانی کوتاه گفت: ما اینجا مهمترین کار یعنی گفتگو را انجام دادیم و تمرین کردیم. در باره موضوعات بسیار مهمی از اقتصاد گرفته تا سیاست و امور اجتماعی و بشر دوستانه مورد بحث قرار گرفت و ایده های بسیار امیدوار کننده ای نیز مطرح شد.

"کلاوس شاوب" افزود: آینده مهمترین موضوعی است که باید محور گفتگوهای ما با هم باشد و خوشحالیم که در کلیه نشست ها و موضوعات ، از جمله چالش های سیاسی میهمانان ما با نگاه به آینده مشارکت داشتند.

یادآوری می شود در مراسم اختتامیه همچنین جوایزی از سوی شاه اردن به تعدادی از ابداع گران جوان خاورمیانه اهدا شد.

در نشست اردن بیش از 1400 شخصیت نخبه جهان در زمینه های اقتصاد ، سیاست ، رسانه و مسائل بشر دوستانه حضور داشتند.

کد خبر 880385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha