به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه خبري سي ان ان، " عبدالعزيز المقرن" رهبر اعضاي القاعده در عربستان سعودي و عامل قتل " پل جانسون" گروگان آمريكايي به همراه دو تن ديگر از همدستانش كه دراين قتل با المقرن همكاري داشتند در حمله نيروهاي امنيتي عربستان كشته شدند.
اعضاي القاعده طي هفته اي كه گذشت با پخش يك نوار ويدئويي از گروگان گرفته شدن پل جانسون آمريكايي تهديد كرده بودند كه وي را به قتل خواهند رساند و ديروز با عملي كردن تهديد خود سر وي را از بدنش جدا كردند.
بدن بدون سر " پل جانسون" ديروز در رياض پايتخت عربستان كشف شد و پس از آن دردرگيري نيروهاي امنيتي عربستان سعودي با مظنونان القاعده و كشته شدن سه تن از آنها، مقامات امنيتي عربستان اعلام كردند كه المقرن رهبر القاعده درعربستان عامل اصلي قتل جانسون بوده است.
گفتني است پس از " نيك برگ" تبعه آمريكايي كه در عراق توسط اعضاي القاعده به گروگان گرفته شد وسرش از بدنش جدا شد، اين دومين آمريكايي است كه توسط اعضاي القاعده گروگان گرفته شده و به اين طريق كشته مي شود.
نظر شما