پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۴۶

شورای استیناف محرومیت خلعتبری از دیدار برابر راه آهن را تائید کرد

شورای استیناف محرومیت خلعتبری از دیدار برابر راه آهن را تائید کرد

شورای استیناف فدراسیون فوتبال بخشش محرومیت محمدرضا خلعتبری را منتفی دانست تا این بازیکن ملی پوش نتواند تیم ذوب آهن را در دیدار رفت فینال جام حذفی برابر راه آهن همراهی کند.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر روز یکشنبه خبری مبنی بر اینکه با نظر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال محرومیت محمدرضا خلعتبری هافبک ملی پوش تیم ذوب آهن بخشیده شده است و این بازیکن می تواند تیمش را در دیدار نهایی جام حذفی همراهی کند، مطرح شد که عصر امروز(دوشنبه) این موضوع توسط کمیته استیناف رد شد.

براین اساس کمیته استیناف فدراسیون فوتبال کشورمان تاکید کرد محمدرضا خلعتبری همچنان به قوت خود باقی است و این بازیکن نمی تواند تیمش را در دیدار رفت فینال جام حذفی باشگاه‌های کشور همراهی کند.

خلعتبری در بازی ذوب آهن اصفهان برابر فولادخوزستان در مرحله یک چهارم نهایی این مسابقات به علت انجام حرکت ناشایست از همراهی تیمش محروم شده بود و به همین دلیل نمی توانست در دیدار رفت فینال جام حذفی این تیم اصفهانی را همراهی کند.

دیدار رفت از مرحله فینال رقابت‌های جام حذفی باشگاه‌های کشور عصر امروز بین تیم‌های فوتبال راه آهن شهرری و ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه اکباتان تهران برگزار می شود که قضاوت این دیدار برعهده خداداد افشاریان است.

کد خبر 881175

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha