ب گزارش خبرگزاری مهر، محمود عباس زاده مشکینی مدیر کل سیاسی وزارت کشور به دعوت جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه ارومیه در تالار شهید چمران این دانشگاه پیرامون کارکرد انتخابات و شرایط رقابت کارآمد سخنرانی کرد.
مدیر کل سیاسی وزارت کشور چرخش قدرت و جلوگیری از انحصار سیاسی، افزایش احساس نقش آفرینی شهروندان در زندگی سیاسی و فراهم شدن زمینه انتقال خواسته های مردم به حاکمیت را از مهمترین کارکردهای انتخابات عنوان کرد.
وی فراهم شدن امکان مشارکت اکثریت مردم در تولید قدرت و تثبیت صندوق های رای به عنوان محل تولید قدرت ملی و همچنین بسط نظام سیاسی و فراهم شدن فضای نقد و ارزیابی از سیاست های موجود و تحمل رقیب را از دیگر کارکردهای انتخابات خواند و گفت : در یک کشوری مثل کشور ما که به برکت انقلاب اسلامی یک مردم سالاری حقیقی در آن جریان دارد گروهها و جناح ها باید به گونه ای رفتار نمایند که کشور از برکات همه جانبه انتخابات بهره مند شود.
مدیر کل سیاسی وزارت کشور با تقسیم بندی رقابت به رقابت سفید، رقابت در وضعیت زرد و رقابت در وضعیت قرمز گفت: در رقابت در وضعیت سفید احزاب، گروهها و رقبا در چارچوب قانون همدیگر را می پذیرند و رقبا شکست و پیروزی را به سادگی قبول کرده و برای اعتلای منافع ملی دست به دست هم می دهند و همکاری می کنند.
وی ادامه داد : اما در وضعیت زرد احزاب و گروهها با اکراه همدیگر را تحمل می کنند و در وضعیت قرمز رقابت رقبا حتی همدیگر را غیر مشروع می داند، در این نوع رقابت رقیب حتی برای سرپوش گذاشتن به ضعف خود انتخابات را از پیش شبهه ناک و توام با تزویر و تقلب معرفی می کند.
عباس زاده مشگینی با اشاره اینکه در انتخابات دهم رقابت بین گفتمانهایی است که هم در بعد نظری هم در بعد عملی در کشور سابقه مدیریت و فعالیت داشته اند و همه گفتمان ها به نوعی در عرصه عمل آزمایش شده اند به دانشجویان توصیه کرد که سعی کنند با تولید و جریان اطلاعات درست و واقع بینانه و شاخص های قابل ارزیابی زمینه های نقد سالم گفتمانها را در کشور فراهم نموده و از بازیگردانی چتر بازان سیاسی که با ارائه اطلاعات مهندسی شده، بدون مبنا و پروپاگاندار تخریب و زمینه های نقد سالم در فضای سیاسی کشور را تهدید می کنند جلوگیری کنند.
در ادامه این جلسه مدیر کل سیاسی وزارت کشور به سئوال دانشجویان پاسخ داد.
وی در پاسخ به سئوال یک دانشجو مبنی بر عدم تناسب انتخاب وزیر کشور پولدار برای دولت عدالت محور و ساده زیست گفت: بالاخره منتقدین محترم یک بار روشن کنند آیا استفاده از مدیرانی که دستشان به دهنشان می رسد خوب است یا بد، اگر خوب است این همه اعتراض و نق زدن برای چیست؟ اگر بد است چرا وقتی در دوران مدیریت خودشان یک مدیر سرمایه دار محاکمه می شد و حتی علنا می گفت هیکل معاون میلیاردرش را باید طلا بگیرند ، همین آقایان آسمان را به زمین می دوختند حتی 10 ساعت در هیئت دولت در حمایت از مدیر مذکور بحث می کردند و برخورد با چنین مدیری را عامل فرار سرمایه و سرمایه گذاری عنوان می کردند و این در حالی است که در مورد وزیر این دولت برخلاف دیگران بحث ثروت نامشروع و زد و بند و تبانی و غیره نیز مطرح نیست .
مدیرکل سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه به صورت منطقی طرح این سئوال مستلزم قبول عدالت محوری و ساده زیستی این دولت است گفت : مردم واقف هستند و ایمان دارند میانگین ساده زیستی و پاک دستی ارکان این دولت بسیار بیشتر از دولت های دیگر است لیکن همه این بهانه ها شگرد و ابزاری برای تخریب چهره ارزشمند و مردمی این دولت است.
نظر شما