پیام‌نما

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَ بَنَاتِكَ وَ نِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَ كَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا * * * ای پیامبر! به همسرانت و دخترانت و همسران کسانی که مؤمن هستند بگو: چادرهایشان را بر خود فرو پوشند [تا بدن و آرایش و زیورهایشان در برابر دید نامحرمان قرار نگیرد.] این [پوشش] به اینکه [به عفت و پاکدامنی] شناخته شوند نزدیک تر است، و در نتیجه [از سوی اهل فسق و فجور] مورد آزار قرار نخواهند گرفت؛ و خدا همواره بسیار آمرزنده و مهربان است. * * * دارد متاع عفت از چارسو خریدار / بازار خودفروشی این چارسو ندارد

۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۹:۴۲

همایش علمی مرمت و باستان شناسی در گلستان برگزار شد

گرگان - خبرگزاری مهر: اولین همایش علمی مرمت و باستان شناسی همزمان با روز جهانی موزه و میراث فرهنگی در سالن اجتماعات پردیس منابع طبیعی گلستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری گلستان عصر دوشنبه در حاشیه این همایش گفت: معرفی علمی بناهای مرمت شده و محوطه های حفاری شده توسط سازمان و نقش دانشجویان گروه مرمت و باستان شناسی موسسه غیرانتفاعی گلستان درخصوص علمی نمودن پروژه های مرمتی و باستان شناسی از جمله اهداف این اهداف این همایش است.

فریدون فعالی افزود: ارتباط علمی دانشجویان گروه مرمت و باستان شناسی با سازمان به عنوان متولی اصلی اجرایی در حوزه مرمت و باستان شناسی از دیگر اهداف این همایش است.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه این سازمان به عنوان متولی اصلی واجرایی در حوزه مرمت و باستان شناسی است و نظر به تعامل سازمان با دانشگاه ها وآموزشگاه های عالی غیر انتفاعی و غیردولتی اقدام به برگزاری مشترک این همایش شده است.

به گفته فعالی، ارائه سخنرانی های علمی در خصوص مرمت و مستندنگاری بناها و بافت های تاریخی و باستان شناسی، ارائه نمایش دستاوردهای پژوهشی و علمی دانشجویان گروه مرمت و باستان شناسی موسسه غیرانتفاعی گلستان از دیگر بخشهای این همایش است.

شماری از کارشناسان و باستان شناسان در این همایش شرکت داشتند.

گلستان 1500 اثر تاریخی و طبیعی دارد.

کد خبر 881266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha