پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۹:۵۹

شش بقعه از بقاع متبرکه خراسان رضوی به کتابخانه‌ عمومی تبدیل می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: شش بقعه از بقاع متبرکه خراسان رضوی به کتابخانه‌ عمومی تبدیل می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، حجت گنابادی ‌نژاد ظهر سه شنبه در جلسه شورای ادارای ادارات اوقاف شهرستان‌های خراسان رضوی افزود به تفاهمنامه اوقاف با نهاد کتابخانه‌های عمومی اشاره کرد و گفت: در این تفاهمنامه شش بقعه برای تجهیز کتابخانه‌های عمومی توافق شده که باید براساس متن تفاهمنامه بین سازمان اوقاف و نهاد کتابخانه‌های عمومی قرار داد و صورت‌ جلسه‌ای برای تحویل مکان تنظیم تا تعهد حقوقی درازمدت برای تشکیلات ایجاد نشود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به اینکه درباره برنامه سال 88 و اجرای برنامه سه ساله‌ سوم به‌ صورت جدی پیگیری خواهیم کرد، گفت: یکی از محورهای بازدید و سرکشی استعلام از روند اجرای برنامه‌ها در سفر روسای ستادی و معاونین اداره کل به شهرستان‌ها است که در همین زمینه لازم است که روسای ادارات با برگزاری جلساتی در سطح شهرستان نسبت به تنظیم نمودار زمانی و اجرایی برنامه سال جاری در اداره متبوعشان اقدام کنند.  

گنابادی نژاد افزود: در این زمینه ادارات شهرستان‌ها با برقراری تعامل با شهرداری، اداره راه و ترابری، فرمانداری و شورای شهر نسبت به تامین آسفالت‌های معابر مربوط به بقاع و امامزادگان نهایت استفاده را از انجام این نهضت داشته باشند تا از این فرصت ایجاد شده بتوان معابر و مسیر‌های عبوری زائرین امامزادگان را آسفالت کرد.

وی خاطر نشان کرد: با توجه به ضرورت زمانی و زمان‌بندی که در جلسه تعیین شد نسبت به تحویل مکان برابر توافقات صورت گرفته تسریع شود که در این‌باره تاکیدی بر فضای بزرگ نیست چراکه در بسیاری از شهرستان‌ها حسینیه‌هایی داریم که تنها سالی یک‌بار مورد استفاده قرار می‌گیرد به‌همین دلیل با یک برنامه‌ریزی می‌توانیم چنین مکان‌هایی را در خدمت این قبیل فعالیت‌ها قرار دهیم.

 

کد خبر 881621

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha