به گزارش خبرنگار مهر، بعد از مصدومیت نجمه آبتین و نظر سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان مبنی بر مشکلات این تیرانداز در تمرینات این نماینده المپیکی کشورمان چند ماهی از تمرینات تیم ملی دور افتاد.
بدنبال برگزاری مسابقات جایزه بزرگ تیراندازی با کمان آسیا در تهران و حضور تیراندازان در بخش انفرادی این رقابتها سرمربی تیم ملی تیروکمان کشورمان اجازه حضور نجمه آبتین را در این رقابتها به فدراسیون داد.
"مانسوک پارک" سرمربی تیم ملی تیراندازی با کمان کشورمان در این رابطه به خبرنگار مهر گفت: " وی چند ماهی مصدوم و در تمرینات تیم ملی حضور نداشته است به همین دلیل تنها در بخش انفرادی اجازه شرکت در رقابتهای تهران را دارد."
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در این خصوص که آیا حضور این کماندار المپیکی در رقابتهای تهران به منزله بازگشت آبتین به تمرینات تیم ملی است افزود: " برخورد ما با این تیرانداز همانند دیگران است اگر آبتین بتواند در تمرینات یا مسابقات نتایج خوبی کسب کند قطعا می تواند به اردوی تیم ملی بازگردد."
دومین دوره رقابتهای تیراندازی با کمان جایزه بزرگ آسیا در سال 2009 از فردا با حضور هفت کشور خارجی در سایت تخصصی آزادی آغاز می شود.
نظر شما