به گزارش خبرنگار مهر در یزد، سیدمحمد میرسعیدی پیش از ظهر سه شنبه در شورای پژوهشی استان یزد با اشاره به طرحهای تایید شده در نشستهای گذشته اظهار داشت: از 25 طرحی که در جلسات گذشته تایید و برای تصویب به شورای تهران ارسال شده بود، 15 طرح به تصویب نهایی رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: مراحل اجرایی 15 طرح تصویب شده به زودی به دستگاههای مربوطه ابلاغ می شود.
میرسعیدی با اشاره به 10 طرح باقیمانده نیز عنوان کرد: تعدادی از این 10 طرح نیاز به بررسی بیشتر برای رفع ابهامات دارند و تعدادی نیز با توجه به فراهم نبودن شرایط به تصویب نرسیده است.
معاون عمرانی استاندار یزد در این نشست همچنین بیان داشت: طرحهای پنج ساله شهرداریها، مبلمان شهری در اردکان و نما و منظرهای شهری از جمله طرحهای عمرانی در دست اجرا در این استان است.
در این جلسه همچنین طرحهای تصویب نشده مورد بررسی مجدد قرار گرفت و در خصوص ارائه طرحهای عمرانی جدید نیز مطالبی عنوان شد.
نظر شما