پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۵۲

گنجعلی خانی در گفتگو با مهر:

احتمال بازگشت مظلومی به مس زیاد است

احتمال بازگشت مظلومی به مس زیاد است

مدیرکل تربیت بدنی استان کرمان از احتمال بازگشت مظلومی به تیم فوتبال مس در پی نشست دوشنبه شب هیئت مدیره این باشگاه خبر داد.

نصرالله گنجعلی خانی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد بازگشت پرویز مظلومی به تیم فوتبال مس به عنوان سرمربی گفت: آنطور که من شنیده ام، شب گذشته (دوشنبه شب) در هیئت مدیره باشگاه مس این تصمیم گرفته شده است.

وی افزود: مهدی محمدی به عنوان سرمربی موقت است و آنطور که از نشست شب گذشته شنیده ام، به احتمال زیاد پرویز مظلومی بتواند با این تیم به همکاری اش ادامه دهد.

مدیرکل تربیت بدنی استان کرمان در پاسخ به این سوال که آیا فشارهایی از سوی مسئولان استان برای بازگرداندن مظلومی به مسئولان این باشگاه وارد می شود؟، خاطرنشان کرد: من از این مسائل اطلاعی ندارم اما تاکید می کنم هیئت مدیره و مسئولان باشگاه مس کرمان در تصمیمات خود تاکنون منافع استان را هم در نظرگرفته اند.

وی در مورد اینکه گفته می شود انتخاب محمدی به خاطر حمایت از بومی گرایی بوده، تصریح کرد: از این موضوع هم اطلاعی ندارم اما قطعا اگر در انتخاب مربی و بازیکنان شرایط یک فرد بومی و یک غیر بومی مشابه باشد، از فرد بومی استفاده می شود.

گنجعلی خانی با بیان اینکه در این سال‌ها مربیان زیادی هدایت تیم را برعهده گرفته اند، از دست نشان که تیم را به لیگ برتر آورد تا مظلومی که این تیم را آسیایی کرد و سایر مربیان که برای موفقیت این تیم تلاش کردند، همه بزرگ بودند، اظهار داشت: البته به غیر از مسئولان باشگاه، از استاندار گرفته تا مسئولان تربیت بدنی استان و هیئت فوتبال، همه برای موفقیت تیم تلاش کرده اند و این حمایت ها و تلاش ها ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه آینده تیم فوتبال مس کرمان بسیار روشن است، تاکید کرد: ما وظیفه داریم حمایت‌های خود از این تیم را بیشتر کنیم زیرا آنها فصل آینده دیگر تنها نماینده شهر و استان کرمان نیستند، بلکه به عنوانی تیمی ملی و نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا شرکت خواهند کرد.

مدیرکل تربیت بدنی استان کرمان افزود: در این سال ها به غیر از مس کرمان، تیم های فوتبال دیگر استان هم با حمایت‌های باشگاه مس نتایج خوبی کسب کرده اند. مس رفسنجان در صورت پیروزی در دو بازی آینده شانس صعودش به لیگ برتر را افزایش می دهد، ضمن اینکه این تیم در جام حذفی هم درخشش فوق العاده ای داشت.

وی اضافه کرد: همچنین مس سرچشمه هم اخیرا به دسته اول صعود کرد و ذغال سنگ کرمان و مس نوین هم در آینده ای نزدیک می توانند به این رقابت ها صعود کنند که همه این ها نشان دهنده رشد فوتبال در استان کرمان است.

گنجعلی خانی در پایان گفت: خوشبختانه در ورزش کرمان وحدت بی نظیری وجود دارد که این موضوع به غیر از تاثیر در موفقیت‌های بوجود آمده دربخش فوتبال، باعث رشد سایر رشته‌ها هم در این استان شده است.

کد خبر 881907

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha