به گزارش خبرنگار مهر در همدان، حمید فرخی متخصص ارتوپدی و فلو شیب زانو روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت: این عمل بر روی فردی 28 ساله انجام شد که به دلیل سقوط از ارتفاع دچار شکستگی و در رفتگی استخوان بازو و شانه شده بود و خون به قسمت فوقانی بازوی فرد نمی رسید.
فرخی با بیان اینکه قبلا شکستگی بازو با وسایل معمولی ثابت می شد، افزود: امروز به صورت پیشرفته در این عمل کل مفصل تعویض شده و مفصل فلزی جایگزین می شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون حاضر حال بیمار رضایت بخش است، خاطرنشان کرد: بیمار پس از عمل می تواند بعد از هشت روز شانه های خود را خم و راست کرده و بعد از یک ماه و نیم به طور کامل بهبود یافته و می تواند کار حرفه ای دست را انجام دهد و مانند قبل محدودیت حرکتی ندارد.
این متخصص ارتوپدی و فلو شیب با بیان اینکه با این عمل استخوانها ثابت شده و از آرتروز مفصل شانه جلوگیری می شود، خاطر نشان کرد: عمل تعویض مفصل در شکستگی ها و آرتروز مفصل شانه و قسمتهای دیگر بدن نیز قابل انجام است و مفصل شانه بحث جدیدی است که برای اولین بار در شهرستان ملایر انجام شده است.
فرخی گفت: تا قبل از این تنها در تهران و شهرهای بزرگ مانند تبریز و مشهد این عمل انجام شده بود.
وی افزود: در بخش آرتروسکوپی بیمارستان امام حسین(ع) عمل جراحی بازسازی رباط صلیبی زانو و مفصل سینه انجام می شود که تا کنون در غرب کشور صورت نگرفته است.
وی گفت: با تجهیز این بخش در آینده آرتروسکوپی مچ دست، پا و آرنج نیز انجام می شود.
نظر شما