به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سیدشمسالدین حسینی در دیدار با "سیداحمد دیب" عضو هیات مدیره و مدیر اجرایی گروه کشوری ایران در بانک جهانی، افزود: سالها است در بانک جهانی بحث Corporate Governance مطرح است که این موضوع دو پیام اصلی شفافیت و امنیت سهامداران جزئی و کوچک را در بر دارد و امیدواریم بانک جهانی در راستای برنامه های خود عمل کند.
وزیر اقتصاد گفت: البته ما به خاطر روابط دیپلماتیک و انسانی تاکنون سعی کردیم با ادبیات و گفتمان مناسب صحبت کنیم ولی نمیتوانیم به حقوق مردم ایران بیتفاوت باشیم.
رئیس هیأت مدیره بانک جهانی نیز با اشاره به تغییرات و اصلاحات عمیق اقتصادی در ایران و پیشرفت در بخش خصوصیسازی، گفت: یکی از مشکلات ایران در بانک جهانی پذیرش سند استراتژی همکاریها (CAS) است که سعی خواهیم کرد مدیریت بانک را متقاعد کنیم تا با استفاده از منابع بانک جهانی در اجرای برنامههای اصلاحات اقتصادی مشارکت داشته باشیم.
"سیداحمد دیب" گفت: امروزه فضای اقتصادی ایران نسبت به سه، چهار سال گذشته بسیار متفاوت شده و بحران مالی این امکان را فراهم کرده است تا در جهت حل مشکلات اقدامات اساسی در ساختار و بدنه بانک جهانی صورت گیرد و در راستای افزایش قدرت رأی و صدای کشورهای در حال توسعه حرکت کنیم.
دیب افزود: اگر ما بتوانیم به اهداف خود برسیم و موازنه قدرت را ایجاد کنیم به راه حلهای معقول و قانونی دست خواهیم یافت زیرا در مواد و اصول بانک جهانی اشاره شده است که روابط با کشورهای عضو نباید متأثر از مسائل سیاسی باشد و باید در چارچوب مسائل فنی و شایستگیهای اقتصادی تنظیم و تعریف شود.
وی گفت: کشورهای پر نفوذ بانک جهانی مسائل سیاسی را نیز با الفاظ فنی توجیه میکنند و از رویههای تکنیکی وارد میشوند.
وی در خاتمه افزود: به زودی تغییراتی در نایب رئیسی بانک جهانی و رئیس کل بانک مرکزی حاصل خواهد شد که این تحول مهمی درخصوص ارتقای شرایط و وضعیت کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا "منا" نظیر ایران است و تلاش خواهیم کرد که همکاریهای پروژهای بانک با ایران در سطحی مناسب ادامه یابد.
نظر شما