پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۶:۴۱

محمدرضا حافظی:

استاندارد کردن مدارس نیازمند 30 هزار میلیارد تومان است

استاندارد کردن مدارس نیازمند 30 هزار میلیارد تومان است

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز کشور با اشاره به نیاز مدارس برای استاندارد شدن گفت: 30 هزار میلیارد تومان نیاز است تا مدارس کشور استاندارد و یک نوبته شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک محمدرضا حافظی ظهر روز چهارشنبه در یازدهمین جشنواره سراسری خیرین مدرسه ساز استان مرکزی در کانون امام علی شهر اراک با تاکید بر اینکه حدود 40 هزار واحد آموزشی در سطح کشور نیاز به تخریب و بازسازی دارند، افزود: تعدادی از مدارس کشور نیز به صورت استیجاری هستند.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته 500 میلیارد تومان از سوی دولت برای ایجاد فضای آموزشی اختصاص داده شد، اظهار داشت: 9/3 دهم میلیارد دلار از ذخایر ارزی کشور نیز به امر مقاوم سازی، تخریب و بازسازی مدارس کشور اختصاص داده شده است.

حافظی یادآور شد: تعهد خیرین مدرسه ساز در سال گذشته معادل 613 میلیارد تومان بوده است که 65 درصد از این تعهدات تحقق یافته است و پیش بینی می شود در سال جاری این رقم به 800 تا یک هزار میلیارد تومان برسد.

وی تصریح کرد: مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی 20 درصد بیشتر از دولت بوده است.

وی با تاکید بر اینکه هر ساله شاهد افزایش کمک های خیرین در ایجاد فضاهای آموزشی هستیم، خاطرنشان کرد: 100 هزار خیر مدرسه ساز در قالب 400 مجمع خیرین در سراسر کشور فعالیت می کنند.

وی با اشاره به اینکه حضور مردم و خیرین در امر مدرسه سازی باعث می شود تا معضل فضای آموزشی برطرف شود، افزود: در سال تحصیلی آینده مدارس خیرساز هیئت امنایی خواهند شد و این کار باعث می شود خیرین بتوانند در مدیریت مدارسی که خود ساخته اند مشارکت داشته باشند.

کد خبر 882550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha