به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه،"اشرف ریفی" از احتمال فرار شماری از مزدوران رژیم صهیونیستی پس از آغاز متلاشی شدن شبکه های جاسوسی این رژیم طی دو ماه گذشته، خبر داد.
وی گفت : نیروهای امنیتی همچنان به تلاشهای خود برای کشف و متلاشی کردن شبکه های جاسوسی ادامه خواهند داد.
وی از احتمال موفقیتهای بیشتر نیروهای امنیتی در کشف این شبکه ها در روزهای آینده خبر داد.
ریفی با اشاره به فرار چند مزدور به مناطق اشغالی اعلام کرد لبنانی از نیروهای بین المللی(یونیفل) خواسته است با اسرائیل برای بازگرداندن سه مزدور لبنانی که از طریق مناطق مرزی به فلسطین اشغالی گریخته اند، تماس برقرار کند.
وی افزود : نیروهای امنیتی برای انجام مسئولیت خود در حال حاضر به تجهیز و آموزش نیاز دارد و از برخی کشورهای عربی و غربی از جمله کشورهای عضو اتحادیه اروپا، تجهیزات و فناوری لازم را دریافت کرده است.
به گفته ریفی، افراد بازداشت شده در شبکه های جاسوسی به طیف خاصی وابسته نیستند و انگیزه های روحی و مالی سبب همکاری آنها (با رژیم صهیونیستی) شده است.
وی گفت : در مرحله اول،اسرائیلی ها، این افراد را با مبالغی از پول فریب می دهند و سپس آنها را تحت کنترل خود قرار می دهند و از آنها باج خواهی می کنند و آنها را به افشای نامشان در صورتی که به همکاری و جاسوسی برای اسرائیلی ها ادامه ندهند،تهدید می کنند.
تعداد کسانی که در ارتباط با جاسوسی برای رژیم صهیونیستی علیه آنها اعلام جرم شده است از آوریل گذشته تا کنون به 18 نفر افزایش یافته است که شش نفر از آنها متواری هستند، اما یازده نفر از آنها در بازداشت هستند و بازجویی از بازداشت شدگان دیگر همچنان ادامه دارد.
میشل سلیمان رئیس جمهوری لبنان از دستگاههای امنیتی خواسته است با قدرت به تلاشهای خود برای پیگرد مزدوران و جاسوسان رژیم صهیونیستی ادامه دهند.
نظر شما